Fotbal intern

CUTREMURĂTOR! În timpul jocului, familia sa TRĂIA o mare DRAMĂ!

Vasile Avram a fost condamnat definitiv de judecătorii instanţei supreme la trei ani de închisoare cu executare, în cazul “Mită în elicopter”, în care a fost judecat pentru fapte de...
11.04.2015 | 00:03
CUTREMURATOR In timpul jocului familia sa TRAIA o mare DRAMA

Vasile Avram a fost condamnat definitiv de judecătorii instanţei supreme la trei ani de închisoare cu executare, în cazul “Mită în elicopter”, în care a fost judecat pentru fapte de corupţie.

În mai 2011, în timp ce era supervizor la partida FCM Tîrgu Mureş – U Cluj, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor ar fi primit suma de 19.000 de euro pentru delegarea unor arbitri agreaţi de gruparea ardeleană la meciurile din sezonul 2011-2012. Avram s-a predat autorităţilor joi dimineaţa. Fostul şef al CCA s-a prezentat la postul de poliţie din Ilfov, după care a fost transportat la Penitenciarul Rahova.

Care e ŞTIINŢA? CS U sau FC U! Motivarea INSTANTEI care arunca in AER BANIA!!! Replici acide!!! 

Vasile Avram, şedinţă cu fiii: “Să fiţi tari, mă condamnă sigur!”

Conform surselor FANATIK.RO, Avram primise semnale cu ceva timp înaintea pronunţării sentinţei că va fi condamnat. Acesta şi-a informat cei doi fii că aproape sigur va fi trimis la închisoare şi a purtat cu aceştia o discuţie mobilizatoare. “Vreau să fiţi tari, să vă respectaţi cariera şi să nu faceţi greşeli care să vă coste libertatea. Feriţi-vă de prietenii cu oamenii din fotbal pentru că altfel riscaţi să ajungeţi ca mine.

GATA!!! S-A DECIS!!! UNDE SE JOACA FINALA CUPEI ROMANIEI!!! LOCATIE SURPRIZA!!!

Sînt sigur că voi fi condamnat. Vreau să vă vedeţi de cariere şi să mă faceţi mîndru. Este, probabil, ultima oară pe acest an cînd mai vorbesc cu voi în libertate”, a fost mesajul fostului şef al CCA pentru băieţii săi. Marius Avram este arbitru de centru, în timp ce Valentin este asistent. Ambii sînt delegaţi constant la partidele din Liga 1.

CONDUCEREA LUI DINAMO, ANUNT ULUITOR!!! “AM GRESIT CU TEJA, IL VREAU PE MIRIUTA!!!” CE SPUNE STOICAN!!!

Dărîmat de veste în vestiar

Cu lacrimi în ochi, cei doi şi-au sărutat tatăl, după care i-au spus să fie bărbat şi să-şi ducă la bun sfîrşit pedeapsa dacă va fi condamnat. Iar sentinţa a venit miercuri, 8 aprilie după amiază. La momentul respectiv, Valentin Avram se afla pe teren. Îşi făcea meseria la partida FC Botoşani – Concordia, unde fusese delegat de CCA. A dus meciul la bun sfîrşit, după care s-a dus glonţ în vestiar. Nu aflase că tatăl său a fost condamnat.

CELE MAI HAIOASE SI EMOTIONANTE MESAJE DE PASTE!!! TRIMITE CELOR DRAGI CELE MAI TARI SMS-URI 

“Şi-a deschis telefonul şi a rămas îngrozit cînd a aflat verdictul. Ochii i s-au umplut de lacrimi. Nu-i venea să creadă, spera ca totul să fie o glumă. Cînd i s-a confirmat că tatăl său va face închisoare a fost la un pas să leşine”, a povestit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al asistentului.

Îi menajează CCA în etapa a 26-a?

Valentin Avram a fost cu gîndul în altă parte toată ziua de miercuri. “Nu ştiu cum a putut să aibă curaj să intre pe teren. Se vedea cu ochiul liber că nu este în apele lui. A fost distant, nu a vorbit cu aproape nimeni. Era foarte îngrijorat, se gîndea la tatăl lui. A fost de nerecunoscut!”, au precizat sursele FANATIK.RO.

PROGRAM TV DE PAŞTE. Super filme şi SHOW-uri la PRO TV, ANTENA 1 şi KANAL D

De altfel, conducerea CCA este decisă să nu-l delege pe Valentin Avram la nici o partidă din etapa 26 a Ligii 1. Nici pe el, nici pe fratele său, Marius. Alexandru Deaconu ar intenţiona să le ofere celor doi arbitri cîteva zile de pauză, pentru a se putea obişnui cu faptul că-şi vor mai vedea tatăl în libertate abia peste cîteva luni bune.

58 de zile a stat Vasile Avram în arest prevenitv în cazul “Mită în elicopter”

Tags: