Life

Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de trădare după colaborarea lui Livian. Ce spune fostul concurent

06.11.2020 | 16:30
Ligi de la Puterea Dragostei acuzata de tradare dupa colaborarea lui Livian Ce spune fostul concurent
Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de trădare după colaborarea lui Livian. Ce spune fostul concurent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Livian Pop le dă un răspuns dur celor care au acuzat-o pe Ligi de la Puterea Dragostei de trădare, după ce tânărul a anunțat o colaborare muzicală cu blondina.

După ce a câștigat sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, Livian, fiul lui Nelson Mondialu, s-a dedicat în întregime proiectelor profesionale și are planuri mari, lansându-se în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Biancăi Comănici a rămas în relații bune cu majoritatea fetelor din casa Puterea Dragostei, dovadă fiind colaborarea pe care cu pregătește cu Ligi, colega sa de platou.

Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de trădare după colaborarea lui Livian. Ce spune fostul concurent

Zilele trecute, Livian de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o postare în care a anunțat că pregătește o colaborare de senzație cu Ligi, una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 2 al reality show-ului de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară, internauții criticând-o dur pe blondină din cauza colaborării ei cu Livian. Se pare că fanii Biancăi o acuză pe Ligi de trădare, de vreme ce acestea erau bune prietene, iar câștigătoarea sezonului 2 i-a oferit blondinei trofeul ei Puterea Dragostei.

Ligi și Livian
Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de trădare după colaborarea lui Livian. Ce spune fostul concurent. Sursa foto: Instagram

Livian Pop a sărit în apărarea prietenei lui, prin intermediul unor filmulețe postate la Instastory. Tânărul a mărturisit că între el și Ligi a fost dintotdeauna o prietenie strânsă, iar relația acesteia cu Bianca Comănici nu are nicio legătură cu situația actuală.

ADVERTISEMENT

„Nu o să vă las să scăpați basma curată. S-o luăm despre ce a făcut Livian, ca de ce te asociezi cu el, trădare și nu știu ce. Dacă stăm să ne gândim, prietenia mea cu Ligi e dinaintea prieteniei ei cu Bianca. Când un prieten a făcut o prostie, cum ziceți voi, prietenul nu te lasă. Ăla rămâne lână tine, nu? Pe lângă asta, n-ai cum să te îndepărtezi de mine pentru că potențialul pe care îl am eu și-l cunoaște toată lumea, creierul, portițele și ce am în cap nu le au mulți. Sunt corect în afaceri, nu mai are rost să mă descriu. Pot să am eu cel mai mare hate și numai comentarii urâte pentru că ei rămân alături de mine. Ei rămân pentru că îmi fac treaba cum trebuie și au și un prieten de nădejde”, a explicat Livian.

De asemenea, fiul lui Nelson Mondialu s-a arătat revoltat din cauza faptului că internauții au declarat că Ligi nu are deloc voce. Fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că prietena sa este foarte talentată, iar cei care o critică vor doar să spulbere visul blondinei.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce fac unele persoane e o nebunie ieșită din comun. N-ai cum să spulberi visul unui om numai din răutatea și frustrarea pe care o ai tu. Persoanele care comentează și zic de Ligi să nu mai cânte, că n-are voce, au un egoism ieșit din comun. N-ai cum să-i zici Ligiei că n-are cu ce, mie mi s-a ridicat părul pe mâini când i-am auzit vocea. Apreciați-i pe cei care fac ceva. Nu stăm toată ziua în pat să facem vlog-uri, încercăm să facem ceva frumos, muzică care să vă încânte. Hai să apreciem oamenii talentați, să nu mai vorbim despre asta, că au trecut deja patru luni. N-a murit nimeni”, a adăugat Livian Pop.

ADVERTISEMENT