Life

Lili Sandu a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani! Vedeta Pro TV, o meserie macabră: „Dacă vă spun, v-o ia corpul razna”

Lili Sandu a dezvăluit în emisiunea Vorbește lumea cum și-a câștigat primii bani. Prezentatoarea de la Pro TV a avea numai 12 ani și și-a ajutat tatăl.
18.10.2022 | 12:51
Lili Sandu a dezvaluit cum sia castigat primii bani Vedeta Pro TV o meserie macabra Daca va spun vo ia corpul razna
Lili Sandu a mărturisit din ce a câștigat primii bani. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mai multe vedete au dezvăluit cum și-au câștigat primii bani și pe ce i-au cheltuit, în cadrul emisiunii Vorbește lumea. Lili Sandu, prezentatoarea show-ului de la Pro TV, a vorbit, în premieră, despre momentul în care a avut primul său job, ajutându-l pe tatăl său.

Modul neașteptat în care Lili Sandu și-a câștigat primii bani. Vedeta Pro TV a scris pe cruci

În prezent, Lili Sandu se bucură de succes atât în viața profesională, cât și în cea personală. Alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu prezintă noul sezon al emisiunii Vorbește lumea, iar în urmă cu aproximativ doi ani a devenit mămica unui băiețel. 

ADVERTISEMENT

În ediția de marți, 18 octombrie 2022, a show-ului de la Pro TV, mai multe vedete au depănat amintiri și au povestit la ce vârstă și cum și-au câștigat primii bani.

Moderatorii nu au făcut excepție. Dacă Bogdan Ciudoiu a lucrat în adolescență la o ceainărie, primul job al lui Lili Sandu a fost când avea doar 12 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta l-a ajutat pe tatăl său care avea un atelier de tâmplărie. Totuși, ocupația sa a fost una neobișnuită, mai exact, scria numele și anii pe crucile decedetaților.

„Dacă vă spun ce am făcut eu pentru primii bani, v-o ia corpul razna. Fiți atenți, ce am făcut eu! Tatăl meu, când s-a pensionat, el era tâmplar. Îi plăcea foarte mult să facă, să decoreze prin casă și a făcut din asta și un business. Aveam un atelier de tâmplărie.

ADVERTISEMENT

Eu aveam vreo 12 ani și eram rocker-iță și voiam să-mi cumpăr un tricou cu Slayer. Tatăl meu făcea tot felul de chestii, tâmplării, ferestre, uși prin casă. Dar se întâmpla să mai moară oamenii și să facă și un coșciug. Când făcea coșciug, trebuia să facă și cruce. 

Și tatăl meu s-a gândit și mi-a zis, că de asta sunt o femeie independentă, de mică am fost, ‘Mă, tată, eu nu vreau să-ți dau bani, că tu poți să-ți câștigi banii altfel. Scrii foarte frumos. Nu vrei să mă ajuți tu?’. Eu scriam crucile, muncă cinstită. Când mi-am luat tricoul eram atât de mândră”, a povestit Lili Sandu la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș a vândut fructe și legume

De asemenea, Geanina Ilieș a mărturisit că mai mult era sponsorizată de sora sa, dar că primii bani i-a câștigat din vânzarea de fructe și legume, la poartă, în copilărie.

„Cred că, totuși, ne jucam pe la poartă. Stăteam undeva la țară și cred că am vândut, la un moment dat niște fructe, legume, celor care treceau. Eram copii, eu zic că a fost un job corect. Cu banii îmi cumpăram haine”, a spus Geanina Ilieș.

ADVERTISEMENT