Life

Lili Sandu arată senzațional în costum de baie, la aproape 2 ani după ce a devenit mamă! Unde s-a dus în vacanță cu partenerul ei

Lili Sandu a mers în vacanță cu partenerul ei de viață, Silviu Țolu, într-una din cele mai la modă destinații turistice. Vedeta s-a pozat în costum de baie și arată senzațional.
05.07.2022 | 15:23
Lili Sandu arata senzational in costum de baie la aproape 2 ani dupa ce a devenit mama Unde sa dus in vacanta cu partenerul ei
Lili Sandu, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nu peste mult se fac doi ani de când Lili Sandu a devenit mămică de băiat, timp în care cântăreața a revenit la formele ei inițiale, ba chiar unii spun că arată mai bine ca niciodată.

Lili Sandu, apariție de senzația pe plaja din Mykonos

Lili a ales Mykonos pentru a se răsfăța, vedeta plecând în Grecia fără micuțul ei. Băiețelul a rămas în țară cu bunicii. Artista a publicat câteva imagini într-un costum de baie muștariu, pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Evident, în această vacanță a fost însoțită de sufletul ei pereche, cel care o ajută zi de zi în creșterea lui Thomas Jay, prescurtat TJ.

Aceasta este, practic, prima plecare a divei fără bebeluș, o decizie pe care a luat-o cu greu, căci este extrem de atașată de copilul ei. Șatena a scris câteva cuvinte pe rețeaua de socializare despre concediul pe care îl petrece în Mykonos împreună cu Silviu.

ADVERTISEMENT

„Cu greu m-am hotărât să fac pasul cel mare. Și nu vreți sa știți stările de vinovație și cele de anxietate încă de când eram in avion. Daaaar… mă bucur ca am înțeles că totul va fi bine cu bebe și că este normal ca mami și tati sa aibă vacante fără el! 😁

Nope, nici urmă de sentiment de abandon. Ba din contră, așa m-am simțit eu când l-am văzut zilele astea pe video cât era de fericit cu bunicii și cât de bine se simțea că mami a luat o pauză”, este mesajul pe care l-a scris Lili Sandu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Sunt o mamă panicată, sunt foarte protectoare”

Într-un reportaj recent difuzat de Știrile Kanal D, vedeta a dat puțin din casă, întrebată dacă este o mamă dură sau ea e cea mai împăciuitoare. Cântăreața a spus că persoana care se impune cel mai mult în familie este Silviu. Ea se consideră mai degrabă copilăroasă. E mai permisivă cu TJ.

„Sunt o mamă panicată, sunt foarte protectoare. TJ înseamnă totul și Silviu știe asta. El era până acum totul, dar s-a schimbat. Acum copilul este totul. Silviu e mai exigent. Și eu, câteodată, dar eu sunt aia mai copilăroasă”, a spus Lili pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dincolo de experiența creșterii unui copil, Lili a atras atenția tuturor datorită formelor sale de invidiat, de parcă nu a născut niciodată.

Fanii au înroșit butonul de inimioară de pe rețeaua de socializare, strângându-se sute de aprecieri.

 

ADVERTISEMENT
Tags: