Life

Lili Sandu, iubitul și fiul său, infectați cu Covid: „Febra lui Tomi ne dă bătăi de cap”

Lili Sandu a anunțat că ea, partenerul de viață, Silviu Țolu, dar și fiul lor, Thomas Jay, au fost testați pozitiv cu Covid-19. Care este starea lor de sănătate, la patru zile, după ce au primit diagnosticul?
01.02.2022 | 12:14
Lili Sandu iubitul si fiul sau infectati cu Covid Febra lui Tomi ne da batai de cap
Lili Sandu, soțul și fiul său au fost infectați cu Covid-19. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a dezvăluit în mediul online că atât ea, cât și Silviu Țolu și băiețelul lor, în vârstă de un an și jumătate, au fost infectați cu coronavirus.

Lili Sandu și familia ei, testați pozitiv cu Covid-19

Lili Sandu le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că testele pentru Covid efectuate au ieșit pozitive, atât în cazul ei, al iubitului și al fiului lor, Thomas Jay.

ADVERTISEMENT

Actrița a publicat o fotografie, în care apare vizibili obosită. Aceasta a mărturisit că este îngrijorată pentru starea de sănătate a fiului său, în vârstă de nici doi ani, deoarece micuțului Thomas nu îi scade febra.

“Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi, dar febra lui Tomi ne dă bătăi de cap”

lili sandu covid
Lili Sandu a anunțat că a fost infectată cu Coronavirus.
Sursă foto: Instagram

„Situația curentă: pozitiv. A patra zi de Covid! Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi. Dar febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap, că stă numai la 39.”, a scris Lili Sandu pe Instagram

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a promis celor care o îndrăgesc că va reveni cu detalii și le va povesti mai multe, atunci când starea de sănătate îi va permite.

„Când mă adun puțin, o să vă povestesc….”, a adăugat fosta prezentatoare de la „Dansează printre stele”.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu s-a vaccinat în luna septembrie a anului trecut

Lili Sandu s-a vaccinat împotriva virusului Covid-19 în toamna anului 2021, atunci când a și dezvăluit faptul că mult timp a avut dubii în privința vaccinării.

Vedeta a recunoscut că, pentru multă vreme, a picat pradă teoriilor conspirației, dar că a fost speriată de creșterea acută a cazurilor de Covid-19.

ADVERTISEMENT

„Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că…tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Tomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui. Nu e un story în care vă pun să vă vaccinați.

Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară.

Era o întreagă corvoadă și pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri și dintre prieteni…se cam strânge lanțul și nu dintre cele mai fericite și m-am speriat un pic, recunosc. M-am și documentat înainte să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze.”, a spus Lili Sandu pe Instagram, citată de ProTv.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: