Life

Lili Sandu, intrare spectaculoasă la Vorbește lumea. Și-a supus colegii la probele pentru Survivor:„ Astăzi sunt doamna Lili”

Înainte de premiera noului sezon Survivor România, Lili Sandu a intrat în pielea „domnului Dan” și și-a supus colegii la o probă grea.
09.01.2023 | 13:26
Lili Sandu intrare spectaculoasa la Vorbeste lumea Sia supus colegii la probele pentru Survivor Astazi sunt doamna Lili
Lili Sandu, intrare spectaculoasă la Vorbește lumea, înainte de premiera Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu este o fană a concursului Survivor România, iar înainte de premiera noul sezon, a transformat platoul de la Vorbește lumea și și-a supus colegii de emisiune unui traseu asemănător celor din concurs. Vedeta nu a făcut totul singură, ci ajutată de Cătălin Zmărăndescu și Alex Nedelcu.

Cum și-a făcut Lili Sandu intrarea în platoul de la Vorbește lumea, înainte de premiera Survivor România 2023

Pe 9 ianuarie are loc premiera noului sezon Survivor România și tot în această zi Lili Sandu a avut parte de o intrare spectaculoasă în platoul Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Ediția de luni a emisiunii a debutat doar cu Shurubel și Bogdan Ciudoiu, care s-au întrebat de ce sunt singuri, fără colega lor, dar și înconjurați de nuci de cocos și o piscină plină cu apă.

Acela a fost momentul în care frumoasa prezentatoare și-a făcut apariția. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni cargo, specifici uniformei militare, un top negru care i-a pus decolteul în evidență, sandale decupate, cu toc înalt și o șapcă inscripționată cu Survivor, Lili Sandu a fluierat puternic, folosindu-se de fluierul din dotare și i-a pus pe cei doi în temă.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața! Bună dimineața, băieți! Ați crezut că gata, s-a terminat? În această seară, începe la Pro TV Survivor România.

Și ca o colegă bună ce sunt, am zis să vă pregătesc pentru viață. Pentru voi, astăzi, sunt doamna Lili. Am venit însoțită de acești minunați domni, un Faimos și un Războinic, Cătălin Zmărăndescu și Alex Nedelcu”, a spus Lili Sandu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au fost antrenați de Cătălin Zmărăndescu, respectiv Alex Nedelcu și instruiți pentru traseu. După ce treceau nucile de cocos prin apă, ei trebuiau să le spargă și să scoată lichidul, la final a câștigat cel care a strâns cea mai mare cantitate.

Bogdan și Shurubel au ascultat ordinele lui Lili Sandu

Bogdan Ciudoiu și Shurubel au ascultat ordinele colegei lor, intrată în pielea lui Daniel Pavel, iar la final au avut și un premiu, dar și o pedeapsă. Proba a fost câștigată cu succes de Bogdan, poreclit de Cătălin Zmărăndescu „Gogoșică”.

ADVERTISEMENT

„Am zis să vă pregătesc pentru viață. Știți că v-am întrebat la un moment dat dacă ați vrea să participați la Survivor? Tu ai spus nu, dar Bogdan a spus da, așa că v-am băgat pe toți în aceeași oală.

Am pregătit aici un traseu frumos, dar aș vrea ca cei doi să-și aleagă echipele, Războinicii sau Faimoșii. Ei sunt antrenorii voștri pe acest traseu. Porniți de la linia de start.

Există și o miză. Nu există prietenii și totul este cât se poate de serios. Iar miza este: câștigătorul câștigă Supraviețuitorul vorbitor și acest frumos trofeu”, a adăugat Lili Sandu.

Shurubel, în schimb a primit o zi alături de Cătălin Zmărăndescu, în pădurea Băneasa, pentru a învăța trei tehnici de supraviețuire.

Pe cine susțin Cătălin Zmărăndescu și Alex Nedelcu la Survivor România 2023?

Cât despre noii concurenți, Zmărăndescu și Nedelcu au părerile împărțite. În timp ce Alex știe sigur că ține cu echipa Războinicilor, luptătorul MMA are mai mulți favoriți pe lista celor 12 Faimoși. 

„Eu am atât de mulți favoriți, încât nu știu cu care o să țin până la urmă. Unii sunt neam cu mine, unii sunt prieteni, unii sunt de la mine din oraș. Deci e o nebunie totală. Eu am de la mine din oraș pe Gheboasa, e din Târgoviște, e al meu.

Eu cred că are șanse foarte mari, pentru că, în comparație cu ceilalți, este genul ăla de copil care a trecut prin foarte multe.

Dar mai are concurenți. Îl mai are și pe cumătrul meu, Ionuț Iftimoaie, fost sportiv și dacă omul a stat în pregătire, s-ar putea să facă o surpriză frumoasă. Și mai este și Remus Boroiu”, a afirmat Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT