Life

Lili Sandu, temeri mari înainte să nască. Cântăreața va deveni mamă peste două luni

04.06.2020 | 18:21
Lili Sandu temeri mari inainte sa nasca Cantareata va deveni mama peste doua luni
ADVERTISEMENT

Lili Sandu va deveni mamă pentru prima oară, la vârsta de 40 de ani, în două luni. Cântăreața a mărturisit că îi este foarte teamă de acel moment și se gândește non-stop cu emoții greu de descris la bebelușul din burtică.

Lili Sandu este foarte panicată. Se teme de nașterea naturală

Îndrăgita artistă s-a ferit cât a putut să iasă din casă în perioada stării de urgență, care s-a suprapus cu sarcina ei.

ADVERTISEMENT

Plină de frici, mai ales că pentru ea este ceva cu totul nou, graviduța a mărturisit că abia așteaptă să treacă aceste 9 luni și să își țină în brațe copilul.

Marea ei grijă este că lucrurile nu vor decurge așa cum trebuie, gândindu-se la faptul că nu mai are 20 de ani, iar la 40 pot apărea complicații.

ADVERTISEMENT

Când a aflat că a rămas însărcinată a simțit ce înseamnă fericirea: „Momentul a fost unul magic”

Chiar dacă la analizele totul a ieșit bine până acum, Lili pune, inevitabil, răul în față. Nașterea naturală o îngrozește pentru că o consideră culmea durerii.

„Cea mai mare teamă a mea? Tot ce este legat de copilul meu, acum, reprezintă cea mai mare teamă a mea”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că, deși are multe momente de panică, momentul în care a aflat că a rămas însărcinată a fost cel mai fericit din toată viața ei.

„Momentul în care am aflat că sunt însărcinată a fost unul magic”, a declarat cantautoarea.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a mărturisit în luna martie îndrăgita artistă și actriță de telenovele în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

ADVERTISEMENT