Lili Sandu, temeri mari înainte să nască. Cântăreața va deveni mamă peste două luni

Dan Suta   
în Stiri mondene
04/06/2020, 18:21
Lili Sandu, temeri mari înainte să nască. Cântăreața va deveni mamă peste două luni
Lili Sandu este însărcinată în luna a șaptea. Sursa foto: Instagram

Lili Sandu va deveni mamă pentru prima oară, la vârsta de 40 de ani, în două luni. Cântăreața a mărturisit că îi este foarte teamă de acel moment și se gândește non-stop cu emoții greu de descris la bebelușul din burtică.

Lili Sandu este foarte panicată. Se teme de nașterea naturală

Îndrăgita artistă s-a ferit cât a putut să iasă din casă în perioada stării de urgență, care s-a suprapus cu sarcina ei.

Plină de frici, mai ales că pentru ea este ceva cu totul nou, graviduța a mărturisit că abia așteaptă să treacă aceste 9 luni și să își țină în brațe copilul.

Marea ei grijă este că lucrurile nu vor decurge așa cum trebuie, gândindu-se la faptul că nu mai are 20 de ani, iar la 40 pot apărea complicații.

Când a aflat că a rămas însărcinată a simțit ce înseamnă fericirea: „Momentul a fost unul magic”

Chiar dacă la analizele totul a ieșit bine până acum, Lili pune, inevitabil, răul în față. Nașterea naturală o îngrozește pentru că o consideră culmea durerii.

„Cea mai mare teamă a mea? Tot ce este legat de copilul meu, acum, reprezintă cea mai mare teamă a mea”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Vedeta a spus că, deși are multe momente de panică, momentul în care a aflat că a rămas însărcinată a fost cel mai fericit din toată viața ei.

„Momentul în care am aflat că sunt însărcinată a fost unul magic”, a declarat cantautoarea.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a mărturisit în luna martie îndrăgita artistă și actriță de telenovele în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

 

Închide ×