Life

Acuzații grave la adresa Ilincăi Vandici. Vedeta Kanal D, implicată într-un scandal cu ecou

Ilinca Vandici a devenit ținta criticilor în mediul online după declarațiile făcute în cadrul unor interviuri. Prezentatoarea a spus cum arată bărbatul ideal în viziunea sa.
22.04.2022 | 17:20
Acuzatii grave la adresa Ilincai Vandici Vedeta Kanal D implicata intrun scandal cu ecou
Ilinca Vandici, ținta criticilor în online. Florin Grozea și jurnalista Teodora Munteanu au vorbit despre mentalitatea vedetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Grozea și jurnalista Teodora Munteanu au vorbit deschis despre mentalitatea vedetei de la Kanal D, care este de părere că bărbatul nu trebuie să meargă la cumpărături sau să schimbe scutecele copilului.

Ilinca Vandici, ținta criticilor în online. Florin Grozea și jurnalista Teodora Munteanu au vorbit despre mentalitatea vedetei

Ilinca Vandici a făcut declarații neașteptate despre viziunea pe care o are despre bărbați și rolul acestora în viața unor femei. În plus, prezentatoarea de la Bravo, ai stil a mai subliniat că-i iartă totul partenerului, inclusiv infidelitatea.

ADVERTISEMENT

După ce a fost aspru criticată de foarte multe persoane, iată că a venit rândul și unor personalități. Florin Grozea, fostul solist din trupa Hi-Q, s-a arătat dezamăgit după ce frumoasa șatenă a spus că „bărbații trebuie să fie șmecheri”.

Florin Groza: “Ai nevoie de mai multă iubire și de mai multă tăcere”

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei.

ADVERTISEMENT

(Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa). Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…

Eu merg la Mega/Lidl/Carrefour și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca, femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

ADVERTISEMENT

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca”, a scris Florin Grozea în mediul virtual.

Ilinca Vandici, critici dure din partea jurnalistei Teodora Munteanu

De aceeași părere cu artistul este și Teodora Munteanu, care a lăsat un mesaj amplu pe rețelele de socializare. Jurnalista a urmărit interviurile date de Ilinca Vandici în ultima perioadă, fiind îngrozită de ceea ce a auzit.

ADVERTISEMENT

„De câteva săptămâni tot îmi apar pe Tiktok frânturi din ultimele interviuri date de Ilinca Vandici și de fiecare dată mă îngrozesc teribil. Doamna e influencer (967k urmăritori pe Insta, 361K urmăritori pe FB) și prezentatoarea emisiunii Bravo ai Stil de la Kanal D.

În ultima vreme tot și-a făcut apariția pe la emisiuni, podcasturi, etc. și ne-a dat pe spate cu înțelepciunea ei și experiențele sale de viața. La podcastul lui Damian Drăghici a spus, pe modelul Danei Budeanu, că bărbatul ei trebuie să fie bărbat.

Adică: «Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.

Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!»”, a scris jurnalista pe contul de Facebook.

@larisaelenamld26 1 h pierduta pt asemenea podcast :/ #foryoupage #podcast #ilincavandici #fyp #goviralvideo #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #fyp #fyp ♬ sunet original – LarisaElenaMld26

Teodora Munteanu a adus în față și o altă declarație făcută de prezentatoarea de la Kanal D, tot în podcast-ul moderat de Damian Drăghici. Ilinca Vandici a recunoscut că i-ar ierta absolut orice partenerului de viață.

Mai mult decât atât, gazda emisiunii Bravo, ai stil consideră că iubirea și familia sunt mai presus decât relațiile pasagere ale soțului ei, Andrei Neacșu. Prin cuvintele acestea vedeta i-a dat undă verde partenerului să o înșele.

„Urmează cea de a doua apariție. Prezentă în platoul lui Denise Rifai, este întrebată, culmea, ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei. Răspunsul: «I-aș ierta orice!». Din aceeași emisiune am mai aflat că Ilinca Vandici a mai spus în trecut următoarele:

«Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală. Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. 

Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat»”. 
Cât e glumă, e panaramă, dar declarațiile Ilincăi Vandici sunt extrem de grave.

Să promovezi ideea că o femeie poate să treacă peste orice îi face soțul ei este crimă. Orice poate înseamna abuz, violență, viol, abuzul copilului și așa mai departe”, a completat Teodora Munteanu.

ADVERTISEMENT