Life

Lino Golden, la brațul unei blonde celebre! S-a despărțit de iubită? – Foto

06.07.2020 | 15:50
Lino Golden la bratul unei blonde celebre Sa despartit de iubita  Foto
Lino Golden. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lino Golden are o relație de aproape doi ani cu designerul Andra Ghinea, cunoscută și în lumea mondenă, după ce a îmbrăcat mai multe vedete de la noi.

Artistul apare pe Instagram în câteva imagini în care zâmbește fericit, alături de Cezara Cristescu, o blondă cunoscută în mediul online, în special pentru vlogurile de pe Youtube. Ea are aproape 600 de mii de fani pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânăra a postat imagini cu ea și Lino din 2018 și din prezent, pentru ca admiratorii să vadă schimbarea de stil.

Lino Golden are o relație cu Andra Ghinea

Imaginile postate de Cezara Cristescu îi arată pe cei doi influenceri la un party. Fotografiile din 2020 au arătat diferențele pe care le-au suferit în doar doi ani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

swipe pentru o surpriza din 2018

A post shared by cezara (@cezaracristescu) on

Vizibil mai mici, dar și mai puțin populari, Lino și Cezara păreau doar doi copii în 2018, diferența de stil fiind uriașă.

Cu toate astea, tinerii s-au schimbat foarte mult atât pe plan profesional, cât și fizic. După imaginile postate, fanii și-au pus semne de întrebare dacă nu cumva artistul a părăsit-o pe Andra Ghinea pentru o relație cu Cezara Cristescu.

ADVERTISEMENT

Pe profilul lui Lino Goldense poate observa că cei doi încă mai sunt împreună, iar drept dovadă stă chiar vizita pe care îndrăgostiții au făcut-o la casa părintească a cântărețului, în Brașov, unde locuiește mama lui Lino.

 

View this post on Instagram

 

👩‍❤️‍💋‍👨

A post shared by YOUNG DESIGNER (@andraghinea) on

Celebru datorită lui Velea

La un moment dat, Lino Golden a declarat că își dorește ca în viitor să o ducă la altar pe Andra, iar nași să le fie Antonia și Alex Velea. De altfel, artistul a și locuit cu cei doi cântăreți o lungă perioadă de timp, Velea fiind cel care l-a propulsat în showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Lino Golden are milioane de vizualizări la piesele pe care le postează pe Youtube și conduce mașini de lux. Până să ajungă la acest statut, el era un băiat simplu din Brașov. Înainte să fie cunoscut, Lino Golden s-a confruntat cu problemele cu greutatea.

La 16 ani, tânărul artist avea 100 de kilograme și a slăbit 30 de kilograme după ce s-a mutat cu Velea în casă.

Lino Golden, pe numele lui real Radu Cârstea, a fost pasionat de muzică de mic și compune versuri rap de la 13 ani.

 

ADVERTISEMENT
Tags: