Sport

Lionel Messi, blocat în Argentina, după o ameninţare cu bombă

Lionel Messi nu a putut pleca în vacanţă din cauza unei suspiciuni de bombă în aeroportul de pe care trebuia să decoleze.
14.07.2021 | 22:02
Lionel Messi blocat in Argentina dupa o amenintare cu bomba
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a mers în ţara natală după succesul din Copa America. Argentina a învins Brazilia în finală, cu scorul de 1-0, chiar pe legendarul stadion Maracana.

Starul albiceleste a revenit pentru o zi la Rosario, oraşul în care s-a născut, şi urma să decoleze spre Miami, scrie Daily Mail, pentru a petrece câteva zile de vacanţă, alături de familie.

ADVERTISEMENT

Suspiciune de bomă în aeroport

Totuşi avionul particular nu a putut decola din cauza unui incident petrecut în Aeroportul Internaţional Islas Malvinas. Un bărbat a susţinut că are o bombă într-o valiză.

Autorităţile au declanşat protocoale de securitate, toate zborurile au fost consemnate la sol, iar aeroportul a fost evacuat. Situaţia a fost ţinută sub control şi rezolvată rapid, dar programul curselor a fost complet dat peste cap. Alarma s-a dovedit a fi una falsă.

ADVERTISEMENT

„La ora 11:50, Poliţia Aeroportului a activat planul preventiv de urgenţă ca urmare a unei situaţii suspicioase. Clădirea a fost evacuată ca măsură de precuaţie“, a fost comunicatul din partea aeroportului.

Lionel Messi a fost surprins pe pistă, alături de tatăl său. Soţia Antonela Roccuzo şi cei trei fii ai superstarului nu apar în fotografiile realizate la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Messi, primul trofeu major cu Argentina

Din informaţiile sursei citate, argentinianul va petrece mai multe zile de vacanţă în perioada următoare, după un sezon istovitor, la capătul căruia a reuşit să câştige primul trofeu major cu naţionala ţării sale.

Argentina a câştigat Copa America, după o finală cu marea rivală Brazilia, pe Maracana. Singurul gol al partidei a fost înscris de Angel Di Maria, la jumătatea primei reprize.

ADVERTISEMENT

Messi, acord cu Barcelona pentru un nou contract

Messi este, în acest moment, jucător liber de contract, după ce înţelegerea lui cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie. Totuşi, el ar fi ajuns la un nou acord, ce urmeată să fie semnat în scurt timp.

Starul catalanilor a acceptat o reducere cu 50% a salariului pe o perioadă de 5 ani, pentru a ajuta clubul să depăşească problemele financiare cu care se confruntă.

Barcelona a acumulat datorii de aproximativ un miliard de euro şi Liga Spaniolă face presiuni pentru remedierea acestei situaţii. Barcelona a adus numai jucători liberi de contract, pe Kun Aguero, Memphis Depay şi Eric Garcia.

Mai mult, se află în tratative cu Atletico Madrid pentru un schimb Antoine Griezmann – Saul Niguez. Catalanii vor şi o sumă de bani pentru a realiza acest dublu transfer.

ADVERTISEMENT
Tags: