Sport

Lionel Messi, caracterizat de un coleg de la Inter Miami: „Nu vorbește mult. Doar se uită la tine și tu vei ști ce să faci“!

Benjamin Cremaschi a discutat despre impactul lui Lionel Messi la Inter Miami, care nu este lider prin cuvintele sale, ci mai mult prin simpla prezență pe teren pentru americani.
25.04.2024 | 09:34
Lionel Messi caracterizat de un coleg de la Inter Miami Nu vorbeste mult Doar se uita la tine si tu vei sti ce sa faci
Lionel Messi, elogiat de colegii lui de la Inter Miami / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a șocat pe toată lumea în vara anului trecut, odată cu transferul în Florida la formația lui David Beckham. Benjamin Cremaschi, coleg cu Lionel Messi la Inter Miami, a spus despre cum argentinianul îi coordonează doar prin prezența sa.

Lionel Messi, cuvinte puține, dar impact mare

Benjamin Cremaschi (19 ani) a povestit într-un interviu despre Lionel Messi. Mai precis, despre cum Lionel Messi, care a petrecut zilele trecute, se impune în lotul lui Inter Miami. Americanul s-a arătat extrem de entuziasmat cu privire la faptul că este coleg cu „La Pulga“.

ADVERTISEMENT

Americanul de doar 19 ani este o prezență recentă în lotul lui Inter Miami, fiind abia promovat de la juniori. Însă, a fost suficient pentru tânăr să-și dea seama cum Lionel Messi, care ar vrea la jocurile Olimpice, ajută clubul din Florida.

„Dar el vorbește cu prezența lui. De parcă s-ar uită la tine și tu vei fi de genul ‚Oh, bine‘.  Pe teren, evident că mă uit constant la el pentru a vedea unde este poziționat pentru că joc alături de el.

ADVERTISEMENT

Deci, evident, atunci când vine, trebuie să-i creez un spațiu sau poate să atrag niște jucători acolo. Să aibă câteva mișcări mici pe care trebuie să le fac. Totul pentru a-i satisface jocul prin spațiu, care poate aduce o șansă de gol cu siguranță”, a spus Benjamin Cremaschi despre Lionel Messi, conform Goal.

Alt coleg de la Inter Miami care-l elogiază pe Messi

Julian Gressel a oferit un interviu recent, unde a discutat despre impactul lui Lionel Messi asupra trupei lui David Beckham. Fotbalistul germano-american a spus că Lionel Messi aduce o altă energie echipei când este pe teren.

ADVERTISEMENT

„Leo cred că îi face pe toți să arate mai bine pe teren și face atât de multe lucruri pentru noi. Poți avea senzația că atunci când el este pe teren, există o energie diferită pentru noi. Există un sentiment diferit în grup.

În meciul cu Colorado a intrat la pauză și energia s-a schimbat. Nu doar pe stadion cu suporterii, evident, care aplaudau mai mult, ci și în cadrul echipei. Unde primește mingea, toți cei din jurul nostru sunt activați. Și cred că chiar și antrenorii spun că asta îi face pe toți să joace la un nivel superior, chiar și pe mine.

ADVERTISEMENT

Leo este un coechipier grozav, este un jucător grozav. În fiecare zi la antrenament mă uimește în continuare. Este incredibil să văd și să fiu atât de aproape de el în fiecare zi“, a spus Julian Gressel, conform Goal.

ADVERTISEMENT
Tags: