Sport

Lionel Messi, despre cea mai grea perioadă în Argentina. “Au spus multe lucruri rele despre mine”

Lionel Messi a vorbit despre cea mai grea perioadă pe care a avut-o în Argentina. Decarul a dezvăluit ce l-a deranjat în cele mai negre momente ale carierei.
03.12.2023 | 21:29
Lionel Messi despre cea mai grea perioada in Argentina Au spus multe lucruri rele despre mine
Lionel Messi a vorbit despre cea mai grea perioadă pe care a avut-o în Argentina. Decarul a dezvăluit ce l-a deranjat în cele mai negre momente ale carierei. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a vorbit despre cea mai grea perioadă pe care a avut-o în Argentina alături de familia sa. Decarul a dezvălui ce l-a deranjat în cele mai negre momente ale carierei la echipa națională. Legenda Barcelonei a discutat și despre norocul pe care l-a avut în fotbal.

Lionel Messi a vorbit despre cea mai grea perioadă în Argentina

Lionel Messi a vorbit despre cea mai grea perioadă pe care a avut-o în Argentina. Leo nu a fost mereu iubit de suporterii echipei naționale și a fost tot timpul comparat cu Diego Armando Maradona. Însă, după ce a reușit să câștige Cupa Mondială cu “Pumele”, lucrurile s-au schimbat în bine pentru legenda Barcelonei.

ADVERTISEMENT

“Am avut o perioadă grea. Familia mea și oamenii care mă iubesc au avut-o la fel. (n.r. Criticii) au fost foarte nedrepți cu o generație de jucători și au spus multe lucruri rele despre mine. Astăzi, 95% sau 100% dintre argentinieni mă iubesc și ăsta e un sentiment frumos.

Am fost norocos că am reușit totul la nivel de club cu Barcelona și, de asemenea, la nivel individual. (n.r. Cupa Mondială) a fost singurul lucru care îmi scăpa. Sunt foarte puțini jucători care pot spune că au realizat totul și datorită lui Dumnezeu sunt unul dintre ei.”. a spus Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Neînțelegeri între Leo Messi și selecționerul Argentinei

În ciuda faptul că Argentina a început foarte bine preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, înregistrând 5 victorii în primele 6 etape, între Leo Messi și selecționerul Lionel Scaloni au apărut niște probleme.

Mai exact, după victoria cu 1-0 obținută în deplasare în fața marii rivale Brazilia, Scaloni a lăsat să se înțeleagă că se gândește la demisie. Messi a fost extrem de deranjat de faptul că tehnicianul nu l-a anunțat personal de gândurile sale.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Jorge Rial a dezvăluit într-o emisiune radio din Argentina că Messi și Scaloni au stat de vorbă pe acest subiect după afirmațiile făcute de selecționer, însă discuția a fost una extrem de scurtă.

”Nici Messi şi nici băieţii nu ştiau nimic despre asta. Messi era total nedumerit, mai ales că a aflat de la o persoană din exterior. Cel care a scurtat conversaţia şi a plecat a fost Messi (…) Conversaţia cu Scaloni a durat 32 de secunde. Da, 32 de secunde.

ADVERTISEMENT

Există coduri în fotbal (…) Şi dacă pe un jucător îl deranjează să afle lucruri prin intermediul presei, imaginaţi-vă asta pentru Messi…”, a declarat Jorge Rial la postul de radio TN, conform RMC Sport.

ADVERTISEMENT