Sport

Leo Messi s-a supărat pe selecționerul Argentinei: ”Conversaţia a durat 32 de secunde”

La nici un an după ce naționala Argentinei a câștigat Cupa Mondială în Qatar, între Leo Messi și selecționerul Lionel Scaloni au apărut unele divergențe.
30.11.2023 | 10:50
Leo Messi sa suparat pe selectionerul Argentinei Conversatia a durat 32 de secunde
La nici un an după ce naționala Argentinei a câștigat Cupa Mondială în Qatar, între Leo Messi și selecționerul Lionel Scaloni au apărut unele divergențe. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul sud-american se află în vacanța de iarnă pe care o petrece acasă, la Rosario. El nu va mai juca niciun meci în acest an și nici în startul lui 2024, prima competiție pentru Inter Miami fiind Champions Cup, varianta Champions League a zonei CONCACAF, în care nord-americanii vor intra la începutul lunii martie.

Neînțelegeri între Leo Messi și selecționerul Argentinei

În ciuda faptul că Argentina a început foarte bine preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, înregistrând 5 victorii în primele 6 etape, între Leo Messi și selecționerul Lionel Scaloni au apărut niște probleme.

ADVERTISEMENT

Mai exact, după victoria cu 1-0 obținută în deplasare în fața marii rivale Brazilia, Scaloni a lăsat să se înțeleagă că se gândește la demisie. Messi a fost extrem de deranjat de faptul că tehnicianul nu l-a anunțat personal de gândurile sale.

Jurnalistul Jorge Rial a dezvăluit într-o emisiune radio din Argentina că Messi și Scaloni au stat de vorbă pe acest subiect după afirmațiile făcute de selecționer, însă discuția a fost una extrem de scurtă.

ADVERTISEMENT

”Nici Messi şi nici băieţii nu ştiau nimic despre asta. Messi era total nedumerit, mai ales că a aflat de la o persoană din exterior. Cel care a scurtat conversaţia şi a plecat a fost Messi (…) Conversaţia cu Scaloni a durat 32 de secunde. Da, 32 de secunde.

Există coduri în fotbal (…) Şi dacă pe un jucător îl deranjează să afle lucruri prin intermediul presei, imaginaţi-vă asta pentru Messi…”, a declarat Jorge Rial la postul de radio TN, conform RMC Sport.

ADVERTISEMENT

Scandal amoros cu Messi

Leo Messi a devenit protagonistul unui scandal amoros după ce publicația braziliană Direto Do Miolo a scris că starul celor de la Inter Miami o înșală pe Antonela Roccuzzo cu o jurnalistă argentiniană. Este vorba despre Sofia Martinez, care s-a declarat o fană a fotbalistului la Cupa Mondială din Qatar.

Mai mult decât atât, sursa menționată a precizat că starul argentinian și Antonela Roccuzzo se află în pragul divorțului, căsnicia lor traversând cea mai mare criză din cei 15 ani de relație. La Cupa Mondială din 2022, unde Messi i-a adus Argentinei Cupa Mondială, jurnalista Sofia Martinez i-a ținut un discurs pasional fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas și o apropiată a familiei lui Lionel Messi, a negat cu vehemență dezvăluirile făcute publice de canalul brazilian. Ea a lansat atacuri dure pe pagina personală de Instagram după presupusul scandal amoros apărut în presă.

ADVERTISEMENT