Sport

Lionel Messi e gata de revenirea pe teren! În ce meci ar putea juca argentinianul primele minute după accidentare

Lionel Messi a revenit la antrenamentele lui Inter Miami. Starul argentinian ar putea bifa primele minute după perioada de pauză contra lui Monterrey.
03.04.2024 | 11:13
Lionel Messi e gata de revenirea pe teren In ce meci ar putea juca argentinianul primele minute dupa accidentare
Lionel Messi este pregătit să revină pe teren după accidentare. Anunțul antrenorului lui Inter Miami despre situația argentinianului. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a revenit la antrenamentele lui Inter Miami la începutul acestei săptămâni. Starul argentinian s-a pregătit normal alături de restul coechipierilor și sunt șanse mari să se întoarcă pe teren la meciul cu Monterrey, în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions Cup CONCACAF la fotbal.

Lionel Messi e gata de revenirea pe teren! În ce meci ar putea juca argentinianul primele minute după accidentare

Lionel Messi a ratat ultimele trei meciuri ale lui Inter Miami cu DC United (3-1), New York Red Bulls (0-4) și New York City (1-1). Totodată, Messi a lipsit de la partidele amicale ale Argentinei cu El Salvador (3-0) și Costa Rica (3-1). Totul, din cauza unor probleme musculare la piciorul drept.

ADVERTISEMENT

Gerardo „Tata” Martino, antrenorul lui Inter Miami, a vorbit despre situația lui Lionel Messi înaintea duelului cu Monterrey, care va avea loc joi dimineață, ora 03:00. Planul tehnicianului argentinian este să-l introducă preț de câteva minute pe Messi pe teren.

”Vom decide în ziua meciului. Acum nu ştiu. El s-a antrenat azi (marţi, n. red.), dar mâine (miercuri, n. red.) vom decide. Chiar dacă avem un joc deosebit de important, trebuie să ne gândim că suntem doar la începutul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

Totul abia începe. Ceea ce nu ar trebui să facem este să punem în pericol condiţia fizică a jucătorilor noştri. Ceea ce vom decide va fi în mod fundamental cel mai bun lucru pentru Leo, ca pentru orice alt jucător, şi începând de aici vom lua deciziile corecte”, a declarat Gerardo Martino, în cadrul unei conferințe de presă.

Inter Miami, două meciuri consecutive fără victorie: „Recunoaştem forţa lui Monterrey”

Inter Miami va da piept cu Monterrey, locul 2 în prima ligă mexicană, în sferturile de finală ale Champions Cup CONCACAF. Duelul va avea loc pe stadionul Chase din Fort Lauderdale din Florida. Returul va avea loc pe 10 aprilie în Mexic.

ADVERTISEMENT

”Recunoaştem forţa lui Monterrey. Ştim, de asemenea, că este un meci eliminatoriu care se rezolvă în 180 de minute şi ceea ce vom încerca să facem este să neutralizăm punctele pozitive ale adversarului”, a mai spus Gerardo Martino.

Fără Lionel Messi, accidentat, Inter Miami a înregistrat două meciuri consecutive fără victorie. Formația finanțată de frații Mas și David Beckham a pierdut drastic în fața celor de la New York Red Bulls, scor 0-4 și a remizat cu New York City, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a mai jucat de pe 14 martie. Starul argentinian reușea să înscrie în minutul 23 al partidei cu Nashville SC. La scurt timp după pauză, fostul fotbalist de la Barcelona și PSG a cerut schimbare.

ADVERTISEMENT
Tags: