Sport

Ce nebunie! Neymar poate ajunge în Liga Vedetelor: s-a întâlnit cu David Beckham și poate fi din nou coleg cu Lionel Messi și Luis Suarez la Inter Miami!

Neymar se află în Statele Unite ale Americii în acest moment, unde s-a întâlnit și cu patronul lui Inter Miami, David Beckham, pentru o potențială sosire a sa în MLS!
29.03.2024 | 17:59
Ce nebunie Neymar poate ajunge in Liga Vedetelor sa intalnit cu David Beckham si poate fi din nou coleg cu Lionel Messi si Luis Suarez la Inter Miami
David Beckham și Neymar, întâlnire de gradul 0 în Miami / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Trio-ul MSN poate fi reîntregit, totul după ce Neymar a fost văzut în Florida, la o petrecere alături de Beckham și soția sa. Brazilianul dorește să plece din Arabia Saudită, care s-a și autopropus la FC Barcelona recent, după ce nu s-a adaptat!

Neymar și David Beckham, prieteni sau viitori colaboratori?

Brazilianul se află în Florida și le oferă speranțe fanilor lui Messi, pentru reîntregirea trio-ului mult iubit MSN. Fanii își aduc aminte cu nostalgie de reușitele celor trei în tricoul Barcelonei, considerați de mulți cel mai bun parteneriat din istorie.

ADVERTISEMENT

Neymar, încă accidentat și indisponibil pentru Al Hilal, se află în Florida și se distrează copios. Brazilianul a fost văzut la una din partidele de baseball ale lui Miami Marlins, dar și în tribunele Miami Open, turneu de tenis.

Petrecerile nu se țin departe de Neymar, dar nici brazilianul de ele, care s-a reîntâlnit cu David și Victoria Beckham. Fanii consideră că se pregătește o lovitură pentru formația din Miami, dorindu-l pe Neymar în tricoul „flamingo“.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii sportivi preocupați de MLS au spus că o potențială discuție despre transfer ar fi extrem de validă. Brazilianul nu s-a adaptat în Arabia Saudită, unde a jucat doar 3 partide înainte de accidentarea gravă.

Mini-Barcelona la Inter Miami, totul pentru că Messi să se simtă regește

Inter Miami a realizat o serie de transferuri așteptate de lumea fotbalului, cu mulți foști colegi ai lui Lionel Messi. După sosirea argentinianului au mai fost transferați și Jordi Alba, Sergio Busquets sau Luis Suarez, toți foști colegi la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Însă, transferul are o problemă, întrucât MLS are o limită de salarii, iar venirea brazilianului ar putea fi îngreunată. Luis Suarez a acceptat o diminuare consistentă a salariului pentru a sosi în statul american.

Lionel Messi trăiește regește în Miami, acolo unde are mai mult timp liber alături de familia sa. Într-un interviu recent, argentinianul s-a deschis și a vorbit despre ce sport iubește de la venirea în SUA sau despre relația sa cu partenera.

ADVERTISEMENT

De asemenea, povestea transferului argentinianului a fost pusă la cale de acum 5 ani, conform lui Beckham! Acesta a oferit un interviu lui James Corden, unde a povestit scenele transferului parcă desprinse dintr-un film.

ADVERTISEMENT