Sport

Inter Miami, eșec drastic la New York, fără Leo Messi. Ce se întâmplă cu starul argentinian

Inter Miami a pierdut fără drept de apel meciul cu New York Red Bulls. Fără Leo Messi, formația din Miami a fost învinsă cu scorul de 4-0.
24.03.2024 | 13:45
Inter Miami esec drastic la New York fara Leo Messi Ce se intampla cu starul argentinian
Fără Leo Messi, Inter Miami a pierdut fără drept de apel ultimul meci din MLS. Sursa foto: Ap photo
ADVERTISEMENT

Fără Leo Messi, accidentat în continuare, Inter Miami a pierdut fără drept de apel meciul cu New York Red Bulls, scor 4-0. Lewis Morgan, fostul jucător al celor de la Inter Miami, a reușit să înscrie de 3 ori în poarta fostei sale echipe.

„Coșmarul” a început în minutul 3, când Morgan a deschis scorul pe Red Bull Arena. Jucătorul scoțian a reușit să dubleze avantajul echipei sale, în minutul 51, când acesta a marcat pentru 2-0.

ADVERTISEMENT

Seara grea a continuat pentru echipa patronată de David Beckham. Inter Miami avea să încaseze golul de 3-0 în minutul 65, ca mai apoi Lewis Morgan să realizeze hat-trick-ul în minutul 70, ducând scorul la 4-0, scor ce avea să rămână neschimbat până la final.

Gerardo Martino, dezamăgit de prestația jucătorilor săi

Antrenorul celor de la Inter Miami, Gerardo Martino, s-a arătat dezamăgit de prestația propriilor jucători, acesta declarând că lipsa de atitudine a fost principalul motiv care a dus la înfrângerea categorică.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt prea multe de spus, cu excepția faptului că am fost depășiți de situație încă de la început. Jucătorii lui Red Bulls și-au dorit mai mult victoria decât noi, cred că noi nici nu ne-am dorit să câștigăm ca sa fiu sincer.

„Când o echipă intră într-un joc fără dorința de a câștiga, fără spirit de a concura, iar echipa adversă e plină de determinare, e clar că cealaltă echipă va câștiga.

ADVERTISEMENT

“Absența celui mai bun jucător din lume este importantă pentru toată lumea, dar nici săptămâna trecută cu D.C. United, Leo Messi nu a jucat și am reușit să câștigăm“, a spus Martino la conferința de presă.

Lionel Messi, aproape de revenire

În ciuda umilinței trăite pe arena din New York, fanii lui Inter Miami au motive de bucurie. Tata Martino a anuțat că Leo Messi este aproape de revenire după accidentarea suferită la mijlocul lunii martie.

ADVERTISEMENT

„Leo( n-r Messi) își revine, a început să se antreneze separat, arată tot mai bine pe zi ce trece, așa că suntem cu ochii pe evoluția lui. Este încă prea devreme pentru a anunța exact o dată când va reveni, trebuie să așteptăm cel puțin până săptămâna viitoare, să analizam evoluția lui, iar după putem reveni cu un update”, a mai adăugat antrenorul argentinian.

 

ADVERTISEMENT
Tags: