Fotbal international

Lionel Messi face transferurile grele la Barcelona. L-a sunat direct pe Lautaro Martinez!

18.05.2020 | 18:53
Lionel Messi face transferurile grele la Barcelona La sunat direct pe Lautaro Martinez
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și-l dorește neapărat pe Lautaro Martinez la Barcelona, iar Adrian Ruben Fernandez, președintele lui Racing Club, care l-a descoperit pe starul lui Inter știe că Messi l-a sunat pe Lautaro.

Lionel Messi îl vrea cu orice preț pe Lautaro Martinez la Barcelona

Lionel Messi îl vrea pe Lautaro Martinez în atacul Barcelonei, iar Adrian Ruben Fernandez, președintele lui Racing Club, știe cum a procedat starul Barcelonei pentru a-l ademeni pe atacantul lui Inter Milano să vină pe „Camp Nou”:

ADVERTISEMENT

„Messi l-a sunat și i-a spus că vrea să joace alături de el. N-am niciun dubiu. Din acest motiv, înțelegerea dintre cele două cluburi este aproape de finalizare. Știu că lucrurile vor decurge bine, iar Lautaro va fi un înlocuitor execelent pentru Suarez”.

  • 22 de ani a împlinit Lautaro Martinez pe data de 22 august

„Lautaro e un atacant complet!”

Președintele lui Racing Club a continuat să-și laude fostul jucător și crede că este un atacant complet, care se va plia perfect pe sistemul de joc al Barcelonei:

ADVERTISEMENT

„Lautaro este un atacant impresionant, în special pentru că eu cred că este complet. E puternic, driblează bine, marchează, ştie să protejeze mingea. Dar trebuie să vedem ce se întâmplă în cele din urmă cu el şi cu alte nume despre care se vorbeşte.

Este spectaculos, are o condiţie impresionantă, se poate vedea că va fi un mare jucător. Acum a explodat şi o arată. E foarte puternic, e foarte bun în duelurile unu-la-unu, înscrie multe goluri, se luptă cu oricine în careu, rezistă, pivotează”.

ADVERTISEMENT

„Are multă calitate, e foarte complet. Seamănă mult cu Luis Suarez, ambii manevrează foarte bine mingea, o protejează, iar când vine vorba de a ataca în faţa porţii, fac lucruri similare”, consideră președintele lui Racing Club.

  • 64.000.000 de euro este cota de piață a lui Lautaro Martinez, conform transfermarkt.com