Sport

Lionel Messi, gol spectaculos la revenirea după accidentare. Reușita sa a salvat-o pe Inter Miami. Video

Lionel Messi s-a întors pe teren după accidentarea care l-a ținut pe bară câteva săptămâni. Starul argentinian a revenit cu gol.
09.04.2024 | 00:25
Lionel Messi gol spectaculos la revenirea dupa accidentare Reusita sa a salvato pe Inter Miami Video
Lionel Messi are 6 goluri și 2 pase decisive în 6 meciuri la Inter Miami. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a marcat un gol de excepție la revenirea pe teren în meciul lui Inter Miami cu Colorado Rapids, încheiat la egalitate, scor 2-2. Partida era așteptată cu nerăbdare de fanii atacantului.

Lionel Messi, execuție ca în vremurile bune la Inter Miami

Lionel Messi a ajuns la 6 goluri marcate și două pase decisive în 6 meciuri în acest sezon la Inter Miami. Jucătorul în vârstă de 36 de ani a revenit după accidentare și a reușit să egaleze pentru 1-1.

ADVERTISEMENT

Messi a șutat de la aproximativ 16 metri de poartă și a trimis mingea în colțul din dreapta al portarului lui Colorado Rapids. Balonul a atins mai întâi bara, după ce a fost și deviat de un fundaș.

Reușita a fost primită în uralele întregului stadion și acompaniată de un foc impresionant de artificii pentru ca show-ul să fie total. Din păcate pentru fani, echipa lui David Beckham nu a reușit să câștige și partida s-a încheiat indecis, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, aproape de liderul din MLS

În urma remizei obținute, Inter Miami se află pe locul trei în Conferința de Est, cu 12 puncte după 8 meciuri, la egalitate cu Philadelphia Union (locul 2) cu un meci mai puțin disputat.

Echipa lui Messi e la două puncte distanță de liderul New York Red Bulls, care are însă două meciuri mai puține și ar putea să își mărească avantajul. din clasament.

ADVERTISEMENT

Messi a intrat pe teren în startul reprizei a doua și a reușit să își readucă echipa în meci la doar 12 minute după ce a intrat pe teren și l-a înlocuit pe Lawson Sunderland.

Starul lui Inter Miami a scăpat-o pe o israeliancă din ghearele Hamas

Esther Cunio, o evreică din Argentina în vârstă de 90 de ani, a fost eliberată de gruparea Hamas după le-a spus atacatorilor că este din țara lui Lionel Messi: „I-am spus: ‘Te uiți la fotbal?’. Și mi-a zis: ‘Da, da, îmi place fotbalul’.

ADVERTISEMENT

Și apoi i-am spus: ‘Sunt de unde e Messi’. A răspuns: ‘Messi! Îl ador pe Messi!’. Mi-a pus mâna pe umăr, mi-a dat pușca și apoi ne-au făcut o poză împreună și apoi au plecat”.

Bătrâna a făcut apoi ulterior apel la starul lui Inter Miami să o ajute să îi fie eliberați și nepoții luați prizoneri în urma atacului de pe data de 7 octombrie 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: