Sport

Când revine Lionel Messi pe teren după accidentare. Anunțul celor de la Inter Miami

Lionel Messi a suferit o accidentare și a lipsit de la ultimele meciuri ale naționalei Argentinei și ale lui Inter Miami. Când revine pe teren
06.04.2024 | 18:10
Cand revine Lionel Messi pe teren dupa accidentare Anuntul celor de la Inter Miami
Lionel Messi are 5 goluri și 2 assist-uri în 5 meciuri la Inter Miami. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a putut fi prezent la meciurile naționalei Argentinei, iar starul din Major Soccer League (MLS) este așteptat de fani din nou pe terenul de joc.

Lionel Messi și-a revenit după 3 săptămâni de pauză! Argentinianul e gata să revină

Lionel Messi nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de trei săptâmâni spre dezamăgirea milioane de fani de pretutindeni, dar mai ales din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Inter Miami a anunțat oficial revenirea sa printr-o postare pe canalele de socializare. Astfel, Lionel Messi va fi pe teren la partida împotriva celor de la Colorado Rapids.

Ultimul meci pentru Messi a fost pe 14 martie, în victoria cu 3-1 în fața lui Nashville în Concacaf Champhions Cup. În total, atacantul argentinian în vârstă de 36 de ani a ratat patru meciuri ale americanilor, plus două cu „pumele”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, așteptat de milioane de fani. Postarea în care i-a fost anunțată revenirea a devenit virală

Fiecare meci fără Lionel Messi în teren înseamnă bani pierduți și audiențe, ceea ce se răsfrânge și asupra campionatului nord-american de fotbal.

Postarea în care Inter Miami anunța revenirea starului argentinian s-a viralizat rapid și a strâns peste 100.000 de aprecieri pe Facebook, în timp ce pe Instagram a sărit bine de 800.000.

ADVERTISEMENT


În acest sezon, Lionel Messi a reușit cinci goluri și două pase decisive în numai cinci partide. În meciul cu Nashville a ieșit de pe teren în minutul 50 din cauza unor probleme musculare.

Cât mai are contract cu Inter Miami

Messi va împlini 37 de ani în această vare și mai contract cu echipa lui David Beckham până la data de 31 decembrie 2025. Chiar și la această vârstă, jucătorul este evaluat de Transfermarkt la 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Moștenirea lui Lionel Messi însă deja se conturează. Fiul său Thiago a reușit un gol în stilul tatălui său și a câștigat primul trofeu la vârsta de 11 ani. Puștiul a marcat în finala Easter International Cup câștigată de Inter Miami U12 cu 4-o în fața lui Florida Kraze.

ADVERTISEMENT
Tags: