Sport

Lionel Messi s-a accidentat și e incert pentru meciul cu Bayern Munchen! PSG l-a pierdut şi pe Mbappe pentru meciul din Champions League

Lionel Messi s-a accidentat, iar starul lui PSG nu va evolua în derby-ul cu AS Monaco și este incert și pentru partida cu Bayern Munchen.
09.02.2023 | 22:00
Lionel Messi sa accidentat si e incert pentru meciul cu Bayern Munchen PSG la pierdut si pe Mbappe pentru meciul din Champions League
Lionel Messi s-a accidentat și e incert pentru meciul cu Bayern Munchen. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Campioana Franței a primit o veste proastă după ce Lionel Messi s-a accidentat, mai ales pentru că starul argentinian traversa o perioadă foarte bună, având și un moral crescut după câștigarea Campionatului Mondial cu Argentina, turneu final la care a fost decisiv în multe momente.

Lionel Messi s-a accidentat și e incert pentru meciul cu Bayern Munchen

Lionel Messi s-a accidentat la mușchii ischiogambieri, susține L’Equipe, și este incert pentru meciul din Champions League cu Bayern Munchen. În plus, starul argentinian va rata meciul din campionat cu AS Monaco, important în lupta la titlul din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui PSG speră că medicii vor reuși să îl refacă pe Lionel Messi pentru meciul cu Bayern Munchen, mai ales că obiectivul principal al parizienilor este câștigarea Champions League, competiție unde au ajuns în finală în sezonul 2019/2020, dar pe care au pierdut-o chiar în fața bavarezilor, scor 0-1.

Mai mult decât atât, la meciul cu Bayern Munchen, nici Kylian Mbappe nu va putea fi prezent pe teren, pentru că s-a accidentat la meciul din campionat cu Montpellier, scor 3-1, și va sta în afara terenului pentru trei săptămâni.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani are Lionel Messi

Bayern Munchen nu crede în accidentarea lui Kylian Mbappe

Deși Kylian Mbappe a primit verdictul din partea medicilor, prin care nu mai poate evolua timp de trei săptămâni, Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, nu crede în accidentarea starului campioanei Franței.

„Nu cred că nu va juca. Nu știu ce are, dar eu cred că va fi pe teren. Ce scrie pe site-ul clubului este destul de vag. Dacă nu este vorba despre o ruptură, nu îmi pot imagina că va rata meciul, dar nu știu. Voi pregăti partida ca și cum Mbappe va juca.

ADVERTISEMENT

Îl așteptăm pe teren la mijlocul sau la finalul lunii februarie. Arată bine și nu mai are dureri, însă va rata meciul din tur cu PSG”, a declarat Julian Nagelsmann, în cadrul unei conferințe de presă.

„Suntem într-un sezon unic, am avut o Cupă Mondială la mijloc. Știu că au fost multe meciuri importante, oboseala s-a acumulat și a generat accidentări. Ca filosofie, eu spun că accidentările sunt parte din viața fotbalistului.

ADVERTISEMENT

„Ne pare rău pentru Kylian. Este un jucător de bază, mereu implicat, dar nu putem avea un sezon fără accidentări. Să nu uităm că a jucat și toate meciurile pentru Argentina la Cupa Mondială”, a spus Cristoph Galtier, antrenorul campioanei Franței.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com

  • Cota NETBET pentru PSG: 2,42 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Pays de Cassel – PSG!

ADVERTISEMENT