Sport

Lionel Messi și-a ales succesorii pentru Balonul de Aur! Favoritul fanilor lui Real Madrid, omis de argentinian!

Lionel Messi, câștigătorul ultimului Balon de Aur, și-a ales succesorii, dar a omis unul dintre cei mai în vogă jucători actuali, chiar din curtea fostei rivale, Real Madrid.
31.03.2024 | 10:21
Lionel Messi sia ales succesorii pentru Balonul de Aur Favoritul fanilor lui Real Madrid omis de argentinian
Lionel Messi și-a ales urmașii la Balonul de Aur, fără starul lui Real Madrid / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Epoca lui Lionel Messi se apropie de final, fără a mai spera la un nou trofeu individual de această anvergură. Argentinianul a nominalizat o serie de nume deja consacrate, dar și un nume care l-a elogiat recent pe Messi.

Lionel Messi, nominalizări puțin surprinzătoare pentru viitorul Balonului de Aur

Argentinianul a nominalizat o serie de jucători care au calitățile necesare de a câștiga Balonul de Aur. Nu l-a pus pe listă și pe cel mai în vogă jucător al lui Real Madrid, favorit în acest an.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi are cele mai multe trofee Ballon d‘Or, 8 la număr, și crede că trofeul este în mâini bune. „La Pulga“ l-a menționat pe fostul coleg, Kylian Mbappe, cu care se află într-un scandal recent, dar și pe Haaland.

Messi a spus: „Poate există o rivalitate foarte frumoasă în următorii ani cu jucători precum Haaland, Mbappe, Vinicius și mulți jucători tineri care concurează pentru Balonul de Aur“, conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Fanul lui Messi, nominalizat de argentinian pentru viitorul Balon de Aur

De asemenea, Messi a nominalizat și speranța Barcelonei, un tânăr de doar 16 ani, care-l are ca idol pe argentinian. Lamine Yamal rupe norii sub comanda lui Xavi, și-și profilează o rivalitate nouă de tipul Messi-Ronaldo, contra brazilianului Endrick.

De asemenea, cred că Lamine Yamal, care este încă foarte tânăr și acum joacă la Barcelona, va juca un rol proeminent și va lupta pentru el (nr. Balonul de Aur) în viitor.“, a mai adăugat Lionel Messi, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Messi a mai adăugat că mai pot apărea pretendenți pentru Balonul de Aur, de care încă nu știm: “Cu siguranță vor mai fi alțîi care vor concura pentru asta, vor apărea jucători noi pe care nu îi cunoaștem, pentru că întotdeauna sunt jucători noi și cred că va fi o eră foarte frumoasă de care să te bucuri”.

Starul comparat cu Zidane, omis de Lionel Messi

Jude Bellingham, englezul lui Real Madrid, cel mai în formă jucător „galactic“ a fost omis de Messi. Cu 29 de contribuții în acest sezon, în doar 31 de partide, englezul n-a fost preferat de argentinian, în favoarea lui Vinicius Junior.

ADVERTISEMENT

Conform caselor de pariuri internaționale, englezul are cea mai mare șansă de a pune mâna pe trofeul individual. În cazul unui sezon bun cu Real Madrid, care este favorită în La Liga, dar și cu șanse reale la Champions League, acesta se apropie de șefie.

De asemenea, EURO 2024 va fi un punct de referință important în alegerea câștigătorului, întrucât duelul pare a se duce între starul francez Kylian Mbappe și Bellingham. Franța și Anglia sunt văzute ca favorite, iar fanii și-ar dori o finală între cele două națiuni.

ADVERTISEMENT