Sport

E scandalul cât casa în jurul lui Messi! Fostul coleg l-a dat de gol pe Mbappe: „Mi-a spus că Leo e fiu de c**”

Scandal apărut de nicăieri, totul după declarațiile unui fost coleg argentinian al celor doi, din cauza jignirilor aduse de francezul Kylian Mbappe lui Lionel Messi.
22.03.2024 | 16:50
E scandalul cat casa in jurul lui Messi Fostul coleg la dat de gol pe Mbappe Mia spus ca Leo e fiu de c
Ruptură totală între Kylian Mbappe și Lionel Messi, după ultimele declarații / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lumea fotbalului arde după declarațiile lui Javier Pastore, fostul coleg al celor doi giganți. Totul a pornit de la o glumă presărată cu jigniri a lui Kylian Mbappe la adresa fostului său coleg, Lionel Messi, elogiat de Lamine Yamal într-un interviu recent.

Scandalul dintre Messi și Mbappe, doar o glumă sau o rivalitate mascată?

Fostul duo al PSG-ului n-a fost văzut cu ochi buni de toată lumea, ușor de distins prin lipsa chimiei dorite. Lumea sportivă consideră că cei doi erau într-o competiție de la distanță, nu într-un parneriat.

ADVERTISEMENT

Conform ultimelor declarații ale jucătorului argentinian, într-o întâlnire după finală Cupei Mondiale, Kylian Mbappe i-ar fi spus, mai în glumă, mai în serios, adevărul.

 „L-am văzut pe Kylian la câteva luni după finală din Qatar. L-am felicitat pentru parcursul avut și mi-a spus în glumă: «Nuuu, fiul de c**** Messi ne-a luat Cupa», ca și cum Leo ar fi câștigat-o de unul singur”, a spus Javier Pastore, conform ziarului catalan Sport.

ADVERTISEMENT

Poate dintr-o formă de exercitare a personalitățîi sau dorința de afirmare individuală, cei doi au ținut mereu o distanță reciprocă. Aflat pe final de carieră, Lionel Messi pare că încă ii umbrește succesul lui Kylian Mbappe cu performanțele sale.

Francezii l-au urât pe Lionel Messi pentru victoria din finala Cupei Mondiale

Javier Pastore a mai discutat deschis și despre relația tensionată pe care Lionel Messi a avut-o cu reprezentanții PSG. Argentinianul consideră că motivul rupturii a fost triumful din Qatar, unde francezii au acceptat cu greu înfrângerea „cocoșilor galici“.

ADVERTISEMENT

“Francezii au fost extrem de răniți de ce s-a întâmplat în Cupa Mondială, de multe lucruri, și nu-l iertau nici dacă greșea o pasă. Aveau ciudă pe el, îl fluierau, așa cum în mod incredibil l-au fluierat și pe Neymar. Publicul francez este dificil, e complicat să-l câștigi” a mai adăugat Javier Pastore pentru sursa citată.

Scapă Kylian Mbappe din umbra lui Lionel Messi?

Astăzi, destinele celor doi sunt foarte diferite, Lionel Messi luând calea MLS, actualmente în lotul celor de la Inter Miami. Francezul își va termina contractul cu parizienii în vara, și va ajunge la Real Madrid, mai ales după ce a refuzat ferm o ofertă din Premier League.

ADVERTISEMENT

Curtat de Real Madrid, Kylian Mbappe se află în fața unui nou sezon unde dorește să cucerească Balonul de Aur. Însă, pare că în pole-position se află, cel puțin momentan, jucătorul galacticilor, englezul Jude Bellingham.

Printr-un sezon bun și o câștigare a UEFA Euro 2024, Kylian Mbappe ar deveni favoritul de a câștiga râvnitul trofeu. Parizianul este văzut de mulți drept cel mai bun în prezent, însă lipsa momentană a trofeelor individuale cântărește în comparația cu alte legende.

ADVERTISEMENT