Sport

Lionel Messi, elogiat de noul star de la FC Barcelona: „Nu va mai exista vreunul ca el”

Fostul mare jucător al Barcelonei, Lionel Messi, a fost elogiat de noul star din generația nouă a echipei din Catalunia.
21.03.2024 | 13:04
Lionel Messi elogiat de noul star de la FC Barcelona Nu va mai exista vreunul ca el
Lionel Messi, elogiat de noul star de la Barcelona: „Nu va mai exista vreunul ca el”. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lamine Yamal (16 ani), noul star al celor de la FC Barcelona, a declarat într-un interviu că Lionel Messi este cel mai mare fotbalist din toate timpurile și nu va mai exista niciun jucător ca el.

Lamine Yamal: „De comparația cu Messi, n-am cum să mă ating”

Într-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo, jucătorul în vârstă de 16 ani a vorbit despre situația lui la FC Barcelona, despre ce simte când intră pe teren și despre comparația cu Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

„În 10 ani, ma văd tot aici, la Barcelona, câştigând cât mai multe trofee. Este ca o gură de aer, când înscriu, este o emoţie de nedescris, dar simt foarte multă bucurie, ma simt foarte fericit.

Golul ce m-a făcut cel mai fericit? Cel înscris în Montjuïc contra celor de la Mallorca fiindcă a fost ca un vis devenit realitate să înscriu în faţa fanilor clubului Barcelona.

ADVERTISEMENT

E un vis să fac suporterii clubului fericiţi. Ma simt plin de mândrie când ies pe stradă şi mă opreşte lumea să îmi spună că mă descurc foarte bine. De comparaţia mea cu Messi nu am cum să mă ating, nu va mai exista vreodată un jucător ca Messi. Este cel mai bun din toate timpurile.

Xavi mereu spune că nu ar trebui să ai niciodată frică. Asta îţi poate dăuna jocul, nu este nimic frumos legat de frică. Trebuie doar să fii fericit şi să trăieşti momentul, când eşti cu mingea la picioare.

ADVERTISEMENT

Xavi a purtat rolul de călăuză. El a avut încredere în mine. Pe lângă toate astea, acum îmi oferă minute, sunt foarte fericit şi totul datorită lui. Îi sunt foarte recunoscător”, a declarat Lamine Yamal.

Lamine Yamal, bornă istorică atinsă în Liga Campionilor

Fotbalistul Barcelonei a atins o bornă istorică în Liga Campionilor. După performanțele avute în campionatul Spaniei, Xavi a decis să se bazeze pe Yamal și în dubla cu Napoli din sferturile ligii campionilor, atingând astfel o bornă istorică.

ADVERTISEMENT

La vârsta de doar 16 ani și 223 de zile, jucătorul din Catalunia a devenit cel mai tânăr jucător care evoluează într-o partidă eliminatorie de Champions League. Starul Barcelonei a devenit și cel mai tânăr jucător selecționat la naționala Spaniei, în anul 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: