Fotbal international

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sărbătoresc în familie. Cum s-a pozat Sergio Ramos de Crăciun

25.12.2020 | 11:30
Lionel Messi si Cristiano Ronaldo sarbatoresc in familie Cum sa pozat Sergio Ramos de Craciun
ADVERTISEMENT

Spiritul sărbătorilor de Crăciun i-a cuprins și pe cei mai importanți fotbaliști ai planetei. Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au ales să petreacă în familie. Asta în timp ce căpitanul Realului s-a pozat cu trofeele din palmares. 

Sergio Ramos a atras atenția tuturor, publicând pe rețelele de socializare o poză în care nu apare alături de persoanele apropiate, ci alături de trofeele câștigate ca fotbalist.

ADVERTISEMENT

La fel ca Ronaldo și Messi, superstarurile de la PSG și Liverpool au ales să le transmită fanilor urări de Crăciun pozând-se alături de partenere, copii sau mame.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sărbătoresc în familie. Și Mo Salah a făcut bradul

Vedetele fotbalului continental profită de perioada sărbătorilor pentru a se relaxa, după un an extrem de încărcat. Pandemia de coronavirus a creat multe probleme, iar unii dintre fotbaliștii mari ai planetei nu au putut scăpa și s-au îmbolnăvit. Este cazul lui Cristiano Ronaldo, dar și al lui Neymar sau Mohammed Salah.

ADVERTISEMENT

După un an plin de fotbal și presărat și cu momente mai puțin fericite, precum săptămânile lungi de izolare, vedetele de la FC Barcelona, Juventus sau PSG au ales să petreacă sărbătorile în familie. Și cel mai important om al lui Liverpool, egipteanul Mo Salah, a împodobit bradul, deși este de religie musulmană și le-a urat fanilor un Crăciun fericit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

 

Familiști convinși, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi își petrec sărbătorile de Crăciun alături de partenerele de viață și de copii. Messi este în Argentina, acolo unde a zburat cu un avion privat după finalul meciului Valladoid – FC Barcelona 0-3 și de unde se va întoarce în data de 27 decembrie, pentru a pregăti partida cu Eibar, programată pentru 29 decembrie.

ADVERTISEMENT

„Un Crăciun fericit, plin de sănătate, iubire și fericire!”, le-a urat Ronaldo fanilor, în timp ce soția lui Lionel Messi a postat și ea o imagine cu superstarul Barcelonei și cu mesajul „Vă dorim un Crăciun plin de iubire și sănptate. Crăciun fericit!”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Antrenor nou pentru Neymar și Mbappe, dar Crăciun celebrat în stil clasic

Crăciunul se trăiește în moduri variate la Paris, iar deja fostul antrenor Thomas Tuchel a simțit pe propria piele dublul sens în care funcționează „cadourile” șeicilor. După ce s-a putut bucura de performanțe interne cu vedetele de pe Parc des Princes și de o finală de UCL, tehnicianul german a fost demis chiar în ajunul Crăciunului.

ADVERTISEMENT

În locul său va veni Mauricio Pochettino, fost fundaș al lui PSG și finalist al UCL ca manager al lui Tottenham Hotspur. Vedetele Neymar și Kylian Mbappe au sărbătorit în familie Crăciunul, înainte de a afla în mod oficial că vor fi antrenați de argentinianul care a fost un candidat și pentru banca tehnică a lui Real Madrid sau Manchester United.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ene10ta Érre ?? ? neymarjr (@neymarjr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Atât Neymar cât și francezul Kylian Mbappe au sărbătorit alături de persoanele apropiate din familie. Brazilianul a postat o fotografie alături de mama și sora sa, dar și de alți membrii ai „marii familii”, așa cum a descris poza. Mbappe, în schimb, s-a fotografiat alături de mama sa, Fayza Lamari.

Sergio Ramos s-a pozat alături de trofeele câștigate cu Spania și Real Madrid

Cel mai inventiv a fost căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos. Acesta a publicat pe Instagram o fotografie în care apare nu alături de membrii familiei sale, ci împreună cu trofeele câștigate din postura de lider al „galacticilor” și al naționalei Spaniei.

„Crăciun fericit! Cele mai bune dorințe și, cel mai important, multă sănătate tuturor!”, a scris Ramos în descrierea fotografiei în care apare alături de bradul împodobit și de replici ale cupelor câștigate ca fotbalist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

ADVERTISEMENT
Tags: