Fotbal intern

Lista antrenorilor pe care Gigi Becali i-ar vrea la FCSB, întocmită în direct la TV: Teja, Mangia, Neagoe! De ce nu îl mai aduce pe Hagi

06.12.2018 | 10:37
Lista antrenorilor pe care Gigi Becali iar vrea la FCSB intocmita in direct la TV Teja Mangia Neagoe De ce nu il mai aduce pe Hagi

Patronul FCSB a fost foarte dezamăgit de prestația echipei în partida cu Sepsi OSK și a pus tunurile pe jucători, dar și pe antrenorul Nicolae Dică. Supărat că gruparea roș-albastră nu are posesie, el a dat câteva exemple de tehnicieni care îi plac. Lista antrenorilor pe care Gigi Becali i-ar vrea la FCSB a fost întocmită în direct!

Numele de pe ea sunt Mihai Teja, Devis Mangia (despre care FANATIK a scris că se afla printre favoriții lui Becali) și Eugen Neagoe. Gică Hagi constituie un caz aparte, finanțatorul din Pipera recunoscând că îi este imposibil să îl mai aducă la club, chiar dacă îl apreciază foarte mult.

Nicolae Dică are ghilotina deasupra capului: “Dacă terminăm returul la 5 puncte distanță, încercăm cu altul!”

Gigi Becali a avut un discurs dur pentru antrenorul său, pe care a recunoscut că îl ține în funcție ca să nu îi creeze neplăceri în familie. “Nu vreau să îl supăr pe Dică. Nu îl dau afară. S-ar supăra și Dică și familia lui. Eu nu vreau să fac așa ceva. Prefer să mă supăr eu. E clar că e și o chestiune de antrenor… O echipă care are jucători ca Man, Coman sau Gnohere să nu fie în stare să paseze. Mai așteptăm, dar echipa asta nu are posesie!

Dică a făcut o greșeală. Până la urmă o să îl pună pe Roman să fie portar. L-a băgat fundaș stânga că nu avea pe cine. Acum? Ca dovadă, Roman pasă la adversar. Dacă după returul ăsta vine pe primul loc, poți să îl mai dai afară? Nu poți! Dacă e la două puncte, nu îl dai… Dacă e la 5 sau 6 puncte distanță, hai să mai încercăm și cu altul! Nu dau vina pe Dică, eu sunt vinovat…

Trebuia să aleg unul mai bun ca el! Îl iubesc pe Dică pentru cum e ca om, dar ca antrenor… să mă scuze… l-a băgat pe Roman pe stânga!”, au sunat cuvintele aspre ale lui Becali la Digisport, care nu a uitat că Dică a rostit nu demult o frază care l-a scos din minți.

Nicolae Dică, exasperat în meciul cu Sepsi OSK
Nicolae Dică poate fi dat afară de la FCSB dacă nu va termina returul cu șanse reale să câștige titlul

Lista antrenorilor pe care Gigi Becali i-ar vrea la FCSB: “Gaz Metan joacă precum benzina, iar la mine, kerosenul nu arde deloc!”

Apoi, latifundiarul din Pipera a întocmit, involuntar, o listă cu antrenorii care îi plac din Liga 1 și pe care i-ar aduce la FCSB. El a lăudat jocul celor de la Gaz Metan, antrenat de Mihai Teja, dar și pe cele ale formațiilor Universitatea Craiova și Sepsi OSK, pregătite de Devis Mangia și, respectiv, Eugen Neagoe. Becali l-a ridicat în slăvi pe nașul său, Gică Hagi, pentru ce reușește la Viitorul.

Cum joacă Gaz Metan? Că joacă precum benzina, nu ca gazul. Iar la mine, care am kerosen, nu arde deloc. El mi-a zis că el le-a spus, dar dacă nu îl ascultă e problema lui. Păi, Sepsi OSK de ce poate să aibă posesie? Ce, e mai bună ca noi? Sau Craiova? Da, chiar și Craiova! Ăia de ce pot să paseze? Ce, e mai bună decât noi?

Mihai Teja în genunchi
Mihai Teja a făcut minuni cu Gaz Metan, formația ardeleană având un joc extrem de spectaculos

Ca să nu mai zic de Viitorul. Gică i-a luat pe ăia de nu i-am mai vrut eu și țaca-paca, tiki-taka. Eu am luat crema cremelor și degeaba. El l-a pus pe Achim, pe ăla, pe ăla și pasează. Noi nu putem să nimicim adversarul! Noi de ce nu putem?! Nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost cu Gică atunci când a fost antrenor la noi. Am vorbit cu el și a recunoscut și el că nu era așa valoros. Păi, ce, era ca acum? Mi-a zis: “Gigi, am învățat multe de atunci!”. Acum, este posibil să îl mai aduc, nici nu are sens să discutăm”, a declarat Becali la Digisport.

Gigi Becali și Gică Hagi își dau mâna
Gică Hagi și Gigi Becali au lucrat împreună la FCSB, dar colaborarea lor s-a terminat cu scandal