Lista celor care au vrut să-l bată pe Florin Talpan :) A venit și comisie de la Minister pentru a-l investiga pe Florentin Dumitru!

EXCLUSIV FANATIK
Alex Bradescu   
în Steaua
29/11/2019, 16:43
Lista celor care au vrut să-l bată pe Florin Talpan :) A venit și comisie de la Minister pentru a-l investiga pe Florentin Dumitru! EXCLUSIV FANATIK
Cine a vrut să-l bată pe Florin Talpan. A venit și comisie de la Minister ca să-l investigheze pe Florentin Dumitru!

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, și-a făcut un renume în fotbalul românesc ca un personaj extrem de vocal. Apărător până la paroxism al intereselor clubului Armatei în fața lui Gigi Becali și contestatar al oricui scrie vreodată ”Steaua” când vine vorba despre FCSB, Talpan a avut parte de destule probleme în cadrul propriului club. Și, de multe ori, s-a ajuns chiar la conflicte fizice! 

Cine a vrut să-l bată pe Florin Talpan: ”Săriți, vor să mă omoare!”

Mai 2018 a fost primul moment în care juristul celor de la CSA a fost agresat. S-a întâmplat la club, într-o ședință, la care punctele sale de vedere l-au scos din sărite pe Ducu Petre, șeful secției de scrimă.  

”Pe data de 21 mai am fost agresat de Ducu Petre într-o şedinţă la care a participat şi domnul comandant Petrea. Domnul Ducu Petre a sărit la mine la bătaie. M-a bruscat,  mi-a rupt cămaşa, pe lângă insultele pe care mi le-a adus.

Pe data de 23 mai am depus plângere pentru ultraj împotriva acestui domn, la Parchetul Militar, şi vă spun sincer că nu îl voi ierta”, spunea Talpan pentru FANATIK. 

”Domnul Talpan e cam dezechilibrat emoţional, asta e problema. A terminat, din câte se pare, scandalurile pe la alte secţii pe care voia să le rezolve, acum a ajuns la noi”, a fost replica lui Ducu Petre pentru site-ul nostru.

Al doilea moment s-a petrecut în iunie 2018, atunci când Talpan a mers într-o ședință a Asociației Municipale de Fotbal București. Spiritele s-au încins și de aici până la bătaie n-a mai fost decât un pas.

”Săriți, vor să mă omoare! Ce, domnilor, vreți să mă bateți?”, au fost replicile lui Talpan după ce întrunirea se ”învăpăiase” și intrase în conflict cu Claudiu Baboia, secretarul general al AMFB. Cauza scandalului a fost respingerea de către forul respectiv a memoriului său pentru penalizarea clubului Rapid.

A venit comisie de la Minister după ce Florentin Dumitru l-a sechesterat în birou!

Florentin Dumitru venise la clubul Armatei în postura de manager sportiv în vara acestui an și nu i-a luat prea mult ca să se contreze cu juristul clubului. Talpan și Dumitru au avut un schimb de replici extrem de dur în biroul primului, iar la un moment dat oamenii din club chiar s-au sperat rău, pentru că se auzeau bufnituri și înjurături!

Într-un final, Talpan a ieșit din propriul birou extrem de ”grăbit”, urmărit îndeaproape de Dumitru, iar conflictul a continuat pe culoarele din Ghencea, toată lumea știind despre scandalul monstru dintre cei doi. Imediat, tot clubul știa că Dumitru a sărit să-l bată pe Talpan, iar a doua zi a venit o comisie de la Ministerul Apărării pentru a investiga cazul! În cele din urmă nu s-a lăsat cu sancțiuni disciplinare.

Ultimul pe listă a fost Iulian Miu. Venit în staff-ul CSA Steaua în vară, fostul fotbalist a avut contre destul de dure cu oficialii clubului pe care i-a acuzat de diverse lucruri, neferindu-se de nimeni, făcându-și nemulțumirile auzite prin club.

Iar furia fostului fundaș central s-a revărsat la un moment dat chiar pe Talpan, cu care s-a certat urât într-o ședință, în care l-a acuzat că ”îi stă capul doar la nenorociri!” și a fost potolit cu greutate de participanții la ”meeting”, pentru că voia să sară la gâtul juristului!

  • Florin Talpan i-a făcut plângere la ministrul apărării de la acea vreme, Gabriel Leș, împotriva lui Pompiliu ”Bixi” Mocanu, comandantul clubului. Îl acuza pe Mocanu că îi pune bețe în roate în lupta cu Becali și FCSB. 
  • 25 de procese cu Becali și cu FCSB a câștigat Florin Talpan pentru CSA Steaua

 

 

Închide ×