Life

Lista femeilor cucerite de Florentin Pandele înainte de căsnicia cu Gabriela Firea! Ce spune primarul despre prima soție

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, este căsătorit din 2010 cu Gabriela Firea, cu care are doi copii. Înaintea căsniciei cu fosta vedetă tv, Pandele se dovedise un cuceritor.
03.09.2021 | 12:59
Înainte de căsătoria cu Gabriela Firea, Florentin Pandele a frânt multe inimi
ADVERTISEMENT

Florentin Pandele a ajuns la vârsta de 60 de ani și este considerat practic imaginea orașului Voluntari. Politicianul este la al șaselea mandat consecutiv de primar al urbei, din anul 2000 fiind cel care se ocupă mereu de bunăstarea localității lipite de Capitală.

De remarcat este faptul că Pandele a intrat în politică încă din ianuarie 1990, când s-a înscris în Partidul Național Liberal. între 1997 și 2004 a fost vicepreședinte al PNL Ilfov, după care, în 2004, a trecut în barca PSD, devenind vicepreședinte al organizației Ilfov. În 2010, Pandele a fost înregimentat de UNPR, partidul lui Gabriel Oprea.

ADVERTISEMENT

Florentin Pandele are patru băieți cu două femei

Din septembrie 2010, Florentin Pandele este căsătorit cu Gabriela Firea, fosta prezentatoare tv, cei doi având împreună doi copii, David Petru (9 ani) și Zian Mihail (6 ani). Dintr-o căsnicie anterioară, Pandele mai are doi băieți, Bogdan și Andrei.

Deși este prezent mereu în prim-planul vieții publice, Pandele are un trecut sentimental mai degrabă necunoscut. Într-un material publicat de săptămânalul Kamikaze, în momentul în care Gabriela Firea intenționa să intre în politică, apare însă lista femeilor din viața lui Pandele, înainte de nunta cu Gabi Firea.

ADVERTISEMENT

”Prima soție a lui Pandele, mama celor doi fii ai săi, e cunoscută totuși sub numele de Cami. Modestă și discretă, trăiește singură acum în casa natală. În declarațiile de avere ale primarului din Voluntari, urmele ei se pierd în anul 2006, ultimul în care e pomenită și de aceea anul probabil al divorțului de care face caz cu atâta smerenie”, nota kmkz.ro despre prima soție a lui Pandele.

Pandele a rămas prieten cu prima soție

”Odată ce Pandele a ajuns primar, femeia a cunoscut destinul pe care îl știu multe dintre femeile puternicilor zilei: înstrăinarea, părăsirea de facto și divorțul de jure. De ea, Gabriela chiar nu trebuie să se mai teamă”, susținea sursa citată.

ADVERTISEMENT

“Fosta mea soţie a fost şi va rămâne o doamnă”, a declarat într-un interviu televizat Pandele despre fosta sa parteneră de viață, care s-a ocupat de creșterea celor doi băieți ai familiei, Bogdan și Andrei, ajutându-i și cu bunul mers al afacerilor demarate.

După divorțul de prima soție, în viața lui Florentin Pandele a apărut Georgeta Păun, o femeie de afaceri alintată ”Tara”, cu care politicianul s-a și mutat împreună.

ADVERTISEMENT

”Cum se amuză el printre prieteni, Tara vine de la “tăricica”. Cu intermitențe, au fost împreună din 2004 până la începutul acestui an (n.r. 2010). Tara a fost de altfel prezentă la înmormântarea tatălui lui Pandele, Virgil, acum câteva luni, când însă a apărut pe neașteptate și Fireasca (n.r. Gabi Firea). Atunci Tara a plecat, valvârtej, cu sufletul zdrobit”, amintea Kamikaze.

”Este totuși o amenințare minoră pentru Gabriela Firea”

Potrivit apropiaților, Georgeta a fost marea iubire a actualului soț al Gabrielei Firea. După separarea de Pandele, Georgeta a făcut bani frumoși din afaceri imobiliare, dar și ca urmare că deținea un complex hotelier.

Și misterioasa Anca O. apare pe lista scurtă a iubirilor lui Florentin Pandele, intersecția cu edilul din Voluntari petrecându-se în perioada în care bărbatul era implicat deja în relația agitată cu Georgeta Păun.

“În sfârșit, Elena Coman, o altă doamnă care a divorțat pentru a fi cu Pandele. Tot în preajma anului 2004, Pandele a prezentat-o tuturor drept avocata lui. E poreclită, printre cunoscuți, cu jumătate de gură, “Rezerva”, pentru că, de-a lungul anilor, e cea lângă care se întoarce, din când în când, Pandele. Este totuși o amenințare minoră pentru Gabriela”, își încheia dezvăluirile despre viața amoroasă a lui Pandele cunoscutul săptămânal.

ADVERTISEMENT