Sport

Live Blog CE de handbal feminin 2020. Norvegia câştigă Campionatul European pentru a opta oară

20.12.2020 | 20:27
Live Blog CE de handbal feminin 2020 Norvegia castiga Campionatul European pentru a opta oara
Norvegia câştigă Campionatul European pentru a opta oară. FOTO: captură tv
ADVERTISEMENT

Norvegia s-a impus cu 22-20 în faţa Franţei în finala Campionatului European şi a devenit pentru a opta oară regina handbalului feminin. Nordicele au condus la patru goluri după prima repriză, dar jocul bun al franţuzoaicelor a echilibrat partida pe final.

La această ediţie a turneului final, România a avut o evoluţie dezamăgitoare, reuşind o singură victorie, 28-24 cu Polonia, în prima fază a grupelor. În rest, Neagu şi compania au pierdut de fiecare dată, indiferent că adversarul s-a numit Germania, Norvegia, Croaţia, Ungaria sau Olanda. România a terminat pe locul 12.

ADVERTISEMENT

Podiumul competiţiei a fost completat de învinsa din finală, Franţa, şi de Croaţia, care a învins Danemarca în finala mică, scor 25-19.


UPDATE, 20 decembrie, ora 19:00 / A început finala Campionatului European de Handbal feminin. Franţa se luptă cu Norvegia pentru aur.

ADVERTISEMENT

Minutul 40: Franţa – Norvegia 20-22. Norvegia câştigă finala Campionatului European.

Minutul 50: Franţa – Norvegia 16-17. S-au marcat doar 9 goluri în 20 de minute. Norvegia, 3 goluri în repriza secundă!

Minutul 40: Franţa – Norvegia 14-16

Minutul 30: Franţa – Norvegia 10-14

Minutul 20: Franţa – Norvegia 6-9

Minutul 10: Franţa – Norvegia 4-3. Norvegia nu condus niciodată. Franţa se apără foarte bine.

Minutul 0: Franţa – Norvegia 0-0


UPDATE, 20 decembrie, ora 13:47 / Pivotul echipei naționale de handbal feminin a României, Lorena Ostase, singura tricoloră nominalizată pentru All Star Team, nu a fost înclusă în echipa ideală a competiției, pe poziția sa fiind aleasă croata Ana Debelic.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare a turneului final a fost aleasă franțuzoaica Estelle Nze Minko, iar All Star Team arată astfel: portar – Sandra Toft (Danemarca), extremă stânga – Camilla Herrem (Norvegia), inter stânga Vladlena Bobrovnikova (Rusia), centru – Stine Oftedal (Norvegia), pivot – Ana Debelic (Croaţia), inter dreapta – Nora Mork (Norvegia), extremă dreapta – Jovanka Radicevic (Muntengru).

Duminică, de la ora 19:00, se va disputa marea finală între Franța și Norvegia. De la ora 16:30 va avea loc meciul pentru medaliile de bronz între Croația și Danemarca.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 18 decembrie, ora 22:58 / Echipa națională de handbal feminin a Norvegiei s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a învins, în semifinale, scor 27-24, reprezentativa Danemarcei, revenind după ce l-a pauză era condusă cu trei goluri.

În finală, Norvegia va întâlni campioana europeană en-titre, Franța. Nordicele sunt de șapte ori campioane europene, au mai pierdut trei finale, iar o dată au obținut medaliile de bronz.

Min. 60: Norvegia – Danemarca 27-24

Min 50: Norvegia – Danemarca 22-21

Min. 30: Norvegia – Danemarca 10-13

Min.20: Norvegia – Danemarca 7-10

Min. 10: Norvegia – Danemarca 3-4


Franța s-a calificat în finala Euro

UPDATE, 18 decembrie, ora 20:27 / Echipa națională de handbal feminin a Franței s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a învins, în semifinale, scor 30-19, reprezentativa Croației.

Franța, care este neînvinsă la turneul final, are șansa să-și apere titlul cucerit în urmă cu doi ani, singurul din palmares. În cealaltă semifinală se vor întâlni formațiile Norvegiei și Danemarcei.


Franța, aproape de finala Euro

UPDATE, 18 decembrie, ora 20:00 / Franța are o prestație solidă în semifinala împotrica Croației și conduce cu scorul de 19-11 în minutul 40.


Rusia, victorie clară cu Olanda

UPDATE, 18 decembrie, ora 17:59 / Echipa națională de handbal feminin a Rusiei a terminat pe locul 5 la Campionatul European, după ce a învins, într-un meci de clasament, scor 33-27, reprezentativa Olandei.

La turneul final din Danemarca urmează să se desfășoare cele două semifinale: Franța – Croația (ora 19:00) și Norvegia – Danemarca (ora 21:30).


Lorena Ostase, nominalizată pentru All Star Team

UPDATE, 16 decembrie, ora 15:28 / Pivotul Lorena Ostase este singura reprezentantă a echipei naţionale a României nominalizată de EHF pentru voturile care vor stabili componenţa All Star Team a Campionatului European din Danemarca.

Conform site-ului oficial al competiției, voturile au fost deschise miercuri, pe site-ul competiţiei, cu 40 de jucătoare nominalizate, câte cinci pentru fiecare post, plus cea mai bună apărătoare.

Voturile vor include şi preferinţele fanilor în proporţie de 40%, iar diferenţa decizională revine specialiştilor EHF. Şi MVP-ul Campionatului European va fi decis de experţii EHF. Voturile se vor închide sâmbătă seară, iar rezultatele vor fi anunţate duminică, în ultima zi a CE din Danemarca.

După mulţi ani în care a câştigat distincţii individuale ca golgheter, cel mai bun inter stânga sau MVP-ul turneelor finale, căpitanul naţionalei României, Cristina Neagu, nu este nominalizată, ca urmare a unui turneu mai slab, în care a acuzat probleme medicale anterioare şi forma precară de joc după ce a fost testată pozitiv la Covid-19.


Ambros Martin, dat afară de la naționala Rusiei în timpul turneului

UPDATE, 16 decembrie, ora 12:55 / Președintele Federației Ruse de Handbal, Serghei Șișcarev, a anunțat demiterea lui Ambros Martin din funcția de selecționer al echipei naționale a Rusiei, după ce a pierdut cu Danemarca, scor 23-30.

„Ambros Martin e obligat să plece. În ultimul interviu a spus că se concentrează pe două echipe: una dintre ele este naționala Rusiei, cealaltă este familia. Am luat o astfel de decizie pentru a îi oferi ocazia să se concentreze asupra celei de-a doua echipe,  familia sa. Să aibă grijă de fiii săi și să fie fericit. Ca tată a trei fii, îl înțeleg foarte mult.

Un alt antrenor va pregăti echipa pentru meciul următor, cu Olanda, pentru locul 5 și pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Cine și cum, vom decide într-o ședință a Comitetului Executiv.

Venirea lui Evgeny Vasilyevich Trefilov nu va fi luată în considerare. Este un om grozav, un mare antrenor, îl iubesc și îl respect foarte mult, dar sănătatea lui nu-i permite să ne bazăm pe el pentru a conduce echipa națională a Rusiei.”, a declarat președintele Șișcarev.


Danemarca se califică în semifinale în dauna Rusiei!

Răsturnare de situaţie în grupa principală I. Rusia pierde calificarea în semifinale după înfrângerea împotriva Danemarcei, scor 23-30. Gazdele se califică în semifinale şi vor evolua împotriva Norvegiei. În cealaltă semifinală Franţa joacă împotriva Croaţiei.

Tabloul semifinalelor: 

  • Franţa – Croaţia (18 decembrie, ora 19:00)
  • Norvegia – Danemarca (18 decembrie, ora 21:30)

Rusia – Olanda, meciul pentru locul 5, (18 decembrie, ora 16:30)

Clasamentul grupelor principale la Euro 2020: 


Bella Gulden se retrage din naționala Suediei

UPDATE, 15 decembrie, ora 21:22 / Conducătorul de joc al echipei naționale a Suediei, Bella Gulden, și-a anunțat în lacrimi retragerea de la prima reprezentativă după eșecul în fața Franței, care a însemnat clasarea nordicelor pe ultimul în grupa pricipală 1.

Fosta jucătoare de la CSM București, în vârstă de 31 de ani, a evoluat cu naționala Suediei la 15 turnee finale și a marcat 840 de goluri în 224 de meciuri. Cu 30 de secunde înainte de finalul meciului pierdut în fața Franței, Gulden a marcat ultimul său gol și a izbucnit în lacrimi.


Croaţia bate Germania şi este în semifinale!

UPDATE, 15 decembrie, ora 21:00 / Situaţia s-a clarificat în grupa principală II. Croaţia reuşeşte cea mai mare surpriză şi se califică în semifinale după ce a bătut cu 23-20 pe Germania. Astfel, Norvegia şi Croaţia merg din această grupă în “careul de aşi” al competiţiei. Germania cade până pe locul 4. A mai rămas de jucat Norvegia – Ungaria, confruntare pentru palmares.

Clasament: 


Anca Polocoşer, accidentată grav în meciul cu Ungaria!

UPDATE, 14 decembrie, ora 23:28 / Anca Polocoşer a primit un cot în figură la începutul meciului cu Ungaria şi nu a mai putut continua confruntarea. La conferinţa de presă care a urmat meciului, selecţionerul Bogdan Burcea a declarat că jucătoarea se simte rău:

“Anca Polocoşer este destul de rău. A fost un cot în figură şi se simte foarte rău”. Mai mult ca sigur, handbalista nu va putea evolua marţi împotriva Olandei, în ultimul meci al României de la turneul final.

Olanda învinge Germania și România păstrează șanse la locul 3

UPDATE, 14 decembrie, ora 20:55 / Echipa națională de handbal feminin a Olandei a învins reprezentativa Germaniei, scor 28-27, în etapa a doua a grupei principale 2 de la Campionatul European.

În urma acestui rezultat, România păstrează șanse teoretice pentru a ajunge pe locul 3.

g2


Croaţia – Norvegia 25-36. Nordicele câştigă grupa

UPDATE, 12 decembrie, ora 20:40 / Norvegia îşi continuă parcursul perfect la Euro cu o victorie clară, 36-25 contra Croaţiei, formaţie care nu pierduse niciun punct înaintea acestei partide. Datorită acestui rezultat, nordicele şi-au asigurat primul loc în grupă şi un loc în semifinalele competiţei.


Germania învinge Ungaria şi rămâne în cursa pentru semifinale

UPDATE, 12 decembrie, ora 18:30 / Germania a trecut cu scorul de 32-25 de Ungaria în grupa II a Campionatului European de Handbal feminin şi a acumulat 4 puncte în grupa principală. Nemţoaicele rămân în cursa pentru semifinalele compeiţiei, cu două meciuri rămase de disputat: cu Olanda şi Croaţia. Ungaria are zero puncte, la fel ca naţionala României.

Rusia și Franța, remiză în derby-ul din grupa 1! Două meciuri interesante în grupa României

UPDATE, 12 decembrie, ora 12:50 / Rusia și Franța au remizat în derby-ul grupei 1 principală de la Euro 2020. S-a încheiat 28-28 și ambele formații sunt cu un pas în semifinalele competiției, având câte 7 puncte. În celălalt meci din grupa 1, Danemarca a învins Suedia cu 24-22 și rămâne cu șanse teoretice pentru semifinale.

Grupa 1 principală: 

În grupa 2 principală, cea din care face parte și România, sâmbătă se dispută două meciuri foarte interesante. Germania va juca împotriva Ungariei, de la 17:00 și de la ora 19:15 va avea loc derby-ul dintre Norvegia și Croația, echipele neînvinse până acum.

Grupa 2 principală: 


Rusia, Franţa, Norvegia şi Croaţia, aproape de semifinale

UPDATE, 10 decembrie, ora 23:30 / Primele meciuri din grupele principale au clarificat aproape în totalitate semifinalele de la Campionatul European de Handbal. Fără precedent în istoria Campionatelor Europene de Handbal, patru echipe au punctaj maxim după prima etapă din grupele principale şi sunt ca şi calificate în “careul de aşi”.

Rusia a învins cu 24-23 Muntenegru, Franţa s-a impus tot la limită, 26-25 cu Spania şi cele două naţiuni au câte 6 puncte în grupa principală I. Cele două se vor întâlni în meci direct vineri, de la ora 19:15.

În grupa principală II, Norvegia s-a impus cu 32-25 în faţa Olandei, în timp ce surpriza Croaţia a învins România cu 25-20. Norvegia şi Croaţia au maximum de puncte, câte 6 şi sunt aproape de semifinale, deşi mai e o săptămână până se joacă meciurile din “careul de aşi”.

Clasament:


Lorena Ostase, autoarea celui mai frumos gol de la turneul final

UPDATE, 10 decembrie, ora 20:00 / Lorena Ostase a marcat o bijuterie de gol în prima partidă a grupelor principale de la Campionatul European de handbal feminin. În meciul cu Croația, la scorul de 5-3 pentru „tricolore”, pivotul de la CSM Slatina a făcut 6-3 cu un „no-look shot”, de la nivelul șoldului. Reușita a fost cu atât mai spectaculoasă cu cât mingea s-a dus printre picioarele portarului croat.

 


Muntenegru și Croația, învingătoare în primele meciuri ale zilei

UPDATE, 8 decembrie, ora 20:05 / Muntenegru a câștigat cu 26-25 meciul cu Slovenia. Slovencele sunt eliminate de la Euro, în vreme ce adversarele lor și-au asigurat prezența în următoarea fază a competiției.  Serbia a pierdut duelul orgoliilor în fața Croației, scor 24-25. Croația a ajuns astfel la trei victorii și la șase puncte, confirmându-și statutul de lider în grupa sa. De cealaltă parte, Serbia este pe 3 și va rămâne doar cu victoria în fața ultimei clasate, Olanda. Olandezele joacă în această seară împotriva Ungariei.


Adio Euro pentru Laura Moisă

UPDATE, 8 decembrie, ora 17:37 / Handbalista Laura Moisă (fostă Chiper) nu mai are nicio şansă de a juca pentru naţionala României de handbal la Europeanul din Danemarca. Cel mai recent test COVID a arătat că jucătoarea este în continuare pozitivă. Din 6 decembrie, Laura Moisă a fost testată în fiecare zi.

Normele impuse de EHF presupun că orice handabalistă care a stat în izolare mai mult de 7 zile nu se mai poate alătura lotului. Este şi cazul extremei noastre, care nu va putea juca la Campionatul European din Danemarca pentru echipa României.


Cristina Neagu, record absolut la Euro

UPDATE, 7 decembrie, ora 21:57 / Căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a reușit în meciul împotriva Norvegiei golul cu numărul 250 la turneele finale de Campionat European.

Cea mai bună handbalistă a României este golgheterul all-time al competiției.


Germania, egal în fața Poloniei! Spania, victorie cu emoții împotriva Cehiei

Germania a încheiat la egalitate meciul cu Polonia și va merge mai departe cu două puncte în grupele principale. Nemțoaicele trebuiau să nu piardă la patru goluri în fața polonezelor, lucru care nu s-a întâmplat. România este și ea calificată, indiferent de rezultatul meciului cu Norvegia.

Clasament grupa D: 

În grupa B, Spania a obținut calificarea după ce a întors incredibil meciul cu Cehia. La pauză, ibericele au fost conduse la 5 goluri: 11-16, însă au reușit să întoarcă și să bată cu 27-24. Astfel, Spania merge mai departe.

Clasament grupa B: 


Laura Moisă va reveni în țară după carantină

UPDATE, 7 decembrie, ora 16:16 / EHF a anunțat pe site-ul oficial al competiției, că orice persoană infectată nu mai poate lua parte la turneul final în nicio fază, astfel că şi extrema dreapta Laura Moisă este obligată să se întoarcă în ţară, după şapte zile de carantină.

Laura Moisă a primit rezultat pozitiv la testarea din urmă cu o săptămână, când delegaţia României a intrat în Danemarca. Forul european a mai anunțat efectuarea a 3.400 de teste de la începerea competiţiei, care au relevat trei cazuri pozitive, două în delegaţia Serbiei şi unul în cea a României (Laura Moisă).


Ambros Martin a scăpat doar cu avertisment

UPDATE, 7 decembrie, ora 15:24 / Forul european de handbal a anunţat că a avertizat cinci delegaţii participante la CE, Cehia, Croaţia, Serbia, Spania, Rusia, pentru nerespectarea ”unor părţi” din procolul sanitar impus de pandemia de coronavirus.

Din cele cinci delegaţii, cea a Rusiei ar fi primit avertismentul pentru că antrenorul Ambros Martin a părăsit ”zona roşie” de protecţie a echipelor şi oficialilor, la finalul partidei cu Cehia, pentru a discuta cu un oficial federal rus. Zonele roşii de protecţie din sălile de joc sunt delimitate cu bariere de tribune.

Forul european a mai precizat că avertismentele sunt singulare, iar o altă încălcare a regulilor protocolului sanitar va duce la expulzarea ”automată” şi retragerea acreditărilor la turneul final.


Danemarca, victorie la pas

UPDATE, 6 decembrie, ora 22:58 / Echipa națională de handbal feminin a Danemarcei a învins, scor 28-19, reprezentativa Muntenegrului, în etapa a doua a Grupei A de la Campionatul European.

ga


Franța a demolat Slovenia

UPDATE, 6 decembrie, ora 21:23 / Rezultate înregistrate, duminică, la Campionatul European de handbal feminin:

Grupa A, etapa 2

Slovenia – Franța 17-27

ga

Grupa C, etapa 2

Croația Olanda 27-25

gc


Ungaria, victorie lejeră

UPDATE, 6 decembrie, ora 18:31 / Echipa națională de handbal feminin a Ungariei a învins, scor 38-26, reprezentativa Serbiei, în etapa a doua a Gruoei C de la campionatului European.

gc


Remiză între Spania și Suedia

UPDATE, 5 decembrie, ora 23:21 / Ultimele rezultate ale zilei de la Campionatul European de handbal feminin:

Grupa B, etapa 2

Spania – Suedia 23-23

gb

Grupa C, etapa 1

Olanda – Serbia 25-29

gc


Norvegia a dat de pământ cu Germania

UPDATE, 5 decembrie, ora 20:45 / Rezultate înregistrate, sâmbătă, la Campionatul European de handbal feminin:

Grupa B, etapa 2

Cehia – Rusia 22-24

gb

Grupa D, etapa 2

Polonia – România 24-28

Germania – Norvegia 23-42

gd


Neagu, record de viteză la CE 2020

UPDATE, 5 decembrie, ora 18:30 / Căpitanul echipei naționale a României, Cristina Neagu, a stabilit un record la turneul final, fiind jucătoarea cu cea mai rapidă aruncare.

Ultima reușită, cea care a stabilit scorul pauzei, 11-15, a stabilit recordul de viteză al unei aruncări la această competiție. Interul stânga a aruncat de la 7 metri cu 129 km/oră.


CE de handbal feminin: programul, rezultatele și clasamentele de vineri, 4 decembrie

Grupa A, etapa 1

Franţa – Muntenegru 24-23

Danemarca – Slovenia 30-23

Grupa C, etapa 1

Ungaria – Croaţia 22-24


Duelul Serbia – Olanda a fost amânat

UPDATE, 4 noiembrie, ora 12:33 / Partida Serbia – Olanda a fost amânată, anunță organizatorii. Meciul ar fi trebuit să se dispute astăzi, însă a fost amânat pentru sâmbătă. Delegația sârbă a ajuns mai târziu în Danemarca după ce au existat câteva teste COVID-19 cu rezultat neconcludent. Din fericire, totul este acum sub control, iar partida se va putea desfășura cu o zi de întârziere.


CE de handbal feminin: programul, rezultatele și clasamentele de joi, 3 decembrie

Grupa B, etapa 1

  • Rusia – Spania 31-22
  • Suedia – Cehia 27-23
Clasament Grupa B

Grupa D, etapa 1

  • România – Germania 19-22
  • Norvegia – Polonia 35-22
Clasament Grupa B

Crina Pintea ar putea reveni în lotul României pentru fazele finale ale Campionatului European

UPDATE, 3 decembrie, ora 19:26 / Veste bună pentru naționala de handbal feminin a României, prezentă în aceste zile la Campionatul European din Danemarca. În cazul în care vor obține calificarea în faza următoarea a competiției, „tricolorele” s-ar putea baza din nou pe pivotul Crina Pintea, una dintre cele mai experimentate jucătoare din lot, care a rămas acasă din cauză că a fost depistată pozitiv la testul COVID. Dacă va ieși negativ la următoarea testare, Pintea ar putea fi folosită de antrenorul Bogdan Burcea în faza a doua a grupelor.

„Mă simt bine din punct de vedere al sănătăţii. Mă bucur că n-am avut simptome prea mari, am avut o formă uşoară. Sunt în a şasea zi. Trebuie să rămânem puternici şi să mergem mai departe. Am încercat să accept situaţia. E o lecţie pentru mine. Îţi doreşti atât de multe nişte lucruri şi nu-ţi pică tocmai bine. Nimeni nu este de neînlocuit. Cred foarte mult în fete, îmi doresc să trăiască clipa. Am discutat cu fetele, nu a fost simplu nici pentru ele. Lorena Ostase este o jucătoare foarte bună şi am încredere că o să facă o figură frumoasă la Campionatul European. Eu Pe 11 decembrie ar trebui să ies din izolare. Îmi doresc foarte mult să mă alătur echipei. Până atunci, o să fiu cu inima alături de fete, din faţa televizorului”, a declarat Crina Pintea pentru Look Sport.


Lotul României pentru meciul cu Germania. Denisa Dedu nu joacă

UPDATE, 3 decembrie, ora 10:05 / Federația Română de Handbal a anunțat că Denisa Dedu nu va putea juca împotriva Germaniei. Așa arată lotul pe care Bogdan Burcea îl va avea la dispoziție la debutul de astăzi: Eliza Buceschi, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Yuliya Dumanska, Ana Maria Iuganu, Cristina Laslo, Ana-Maria Măzăreanu, Cristina Neagu, Lorena Ostase, Anca Polocoșer, Andreea Popa, Laura Popa, Ana-Maria Savu, Sonia Seraficeanu, Alexandra Subțirică Iovănescu, Ana-Maria Țicu.


CE de handbal feminin 2020 se joacă doar în două oraşe

Apoi, se vor juca semifinale în cruciş între locul 1 din Grupa 1 şi locul 2 din Grupa 2 şi invers, competiţia încheindu-se cu finala mică, pentru locul 3 şi finala pentru titlul european. Doar două oraşe vor găzdui acest turneu final: Herning pentru grupele A şi B, Kolding pentru grupele C şi D. La Herning se va juca în Jyske Bank Boxen, capacitate 15.00 de locuri, iar la Kolding în Sydbank Arena, de 5000 de locuri.

Pandemia a mai produs o schimbare de proporţii în privinţa desfăşurării competiţiei, în sensul în care EHF a decis anularea tuturor meciurilor de calificare şi desfăşurarea turneului final cu exact aceleaşi echipe care au fost prezente la ultima ediţie.

România, a 13-a oară prezentă la Europenele de handbal feminin

Pentru a 13-a oară va fi prezentă la turneul final naţionala României, care a ratat calificarea doar în 2006. „Tricolorele” au o medalie de bronz obţinută în 2010, la singurul turneu final organizat de două ţări (Danemarca şi Norvegia) şi două locuri 4, în 2000, când a fost gazdă, şi la ultima ediţie, în 2018, în Franţa.

Dintre ţările prezente acum, doar Danemarca, Norvegia, Germania, Rusia şi Ungaria au fost prezente la toate turneele finale. Norvegia are cele mai multe titluri câştigate, 7 la număr, urmată de Danemarca 3, Ungaria, Muntenegru şi Franţa la ultima ediţie. Danemarca nu a mai obţinut titlul european din 2002.

Componenţa celor patru grupe de la Campionatul European de handbal feminin

Sunt zece perechi de arbitri desemnaţi pentru a conduce la acest turneu final. România e reprezentată de cuplul Cristina Năstase – Simona Stanciu. Nu lipseşte celebru duo francez alcătuit din surorile Charlotter şi Julie Bonaventura.

Iată componenţa celor patru grupe ale turneului final:

  • grupa A: Franţa, Danemarca, Muntenegru, Slovenia;
  • grupa B: Rusia, Suedia, Spania, Cehia;
  • grupa C: Olanda, Ungaria, Serbia, Croaţia;
  • grupa D: ROMÂNIA, Norvegia, Germania, Polonia.

Competiţia este transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi programele Look TV.

Programul turneului final al CE de handbal feminin

Joi, 3 decembrie

  • ora 19:00 Kolding grupa D: ROMÂNIA – Germania
  • ora 19:15 Herning grupa B: Rusia – Spania
  • ora 21:30 Herning grupa B: Suedia – Cehia
  • ora 21:30 Kolding grupa D: Norvegia – Polonia

Vineri, 4 decembrie

  • ora 19:15 Herning grupa A: Franţa – Muntenegru
  • ora 19:15 Kolding grupa C: Ungaria – Croaţia
  • ora 21:30 Herning grupa A: Danemarca .- Slovernia
  • ora 21:30 Kolding grupa C: Olanda – Serbia

Sâmbătă, 5 decembrie

  • ora 17:00 Kolding grupa D: ROMÂNIA – Polonia
  • ora 19:15 Herning grupa B: Cehia – Rusia
  • ora 19:15 Kolding grupa D: Germania – Norvegia
  • ora 21:30 Herning grupa B: Spania .- Suedia

Duminică, 6 decembrie

  • ora 17:00 Kolding grupa C: Serbia – Ungaria
  • ora 19:15 Herning grupa A: Slovenia – Franţa
  • ora 19:15 Kolding grupa C: Croaţia – Olanda
  • ora 21:30 Herning grupa A: Danemarca – Muntenegru

Luni, 7 decembrie

  • ora 19:15 Herning grupa B: Spania – Cehia
  • ora 19:15 Kolding grupa D: Germania – Polonia
  • ora 21:30 Herning grupa B: Rusia – Suedia
  • ora 21:30 Kolding grupa D: ROMÂNIA – Norvegia

Marţi, 8 decembrie

  • ora 19:15 Herning grupa A: Muntenegru .- Slovenia
  • ora 19:15 Kolding grupa C: Serbia – Croaţia
  • ora 21:30 Herning: Franţa – Danemarca
  • ora 21:30 Kolding grupa C: Croaţia- Olanda
ADVERTISEMENT