Fotbal international

Live blog La Liga etapa a 2-a. Program, rezultate, informaţii de ultimă oră. Real Madrid scoate doar un egal alb cu Sociedad.

20.09.2020 | 23:56
Live blog La Liga etapa a 2a Program rezultate informatii de ultima ora Real Madrid scoate doar un egal alb cu Sociedad
ADVERTISEMENT

Etapa a doua din sezonul 2020-2021 din La Liga are loc pe parcursul a numai două zile: sâmbătă, 19 septembrie, când se joacă trei partide şi duminică, 20 septembrie, când au loc alte patru. Trei meciuri sunt amânate.

Nu se vor juca meciurile Athletic Bilbao – Barcelona, Sevilla – Elche şi Levante – Atletico Madrid. Barca, Atletico Madrid şi Sevilla vor debuta în noul sezon abia începând cu etapa a treia, programată o săptămână mai târziu.

ADVERTISEMENT

Cele trei au primit acceptul Ligii Profesioniste de a demara mai târziu startul pregătirilor pentru noul sezon, după participarea la Final 8 Champions League şi Final 8 Europa League, unde Sevilla a şi triumfat.


LIVE VIDEO

Real Sociedad – Real Madrid 0-0


Sâmbătă, 19 septembrie

Villarreal – Eibar 2-1 (Moreno 63, Alcacer 71 / Kike 50)

Getafe – Osasuna 1-0 (Mata 54)

Celta Vigo – Valencia 2-1 (Aspas 13, 57 / Gomez 46)

Duminică, 20 septembrie, ora 19:30

Huesca – Cadiz 0-2 (Negredo 13, Pombo 89)

Betis – Valladolid 2-0 (Fekir 11, Carvalho 18)

Granada – Alaves 2-1 (Soldado 7, Machis 79 / Joselu 22)

Real Madrid începe La Liga în etapa a doua, la San Sebastian

În schimb, noutatea vine de la faptul că avem primul meci din această ediţie pentru campioana Real Madrid, o partidă deloc uşoară la San Sebastian, unde mereu confruntările cu Real Sociedad au adus şi goluri multe şi destule probleme pentru cei din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, după foarte mulţi ani, nu a efectuat în această vară nici un transfer, bazându-se pe lotul din sezonul trecut, cu excepţia celor doi oi negre pentru Zinedine Zidane, columbianul James Rodriguez şi galezul Gareth Bale, care, în sfârşit au plecat, primul la Everton, al doilea la Tottenham, în Premier League.

A revenit la Madrid norvegianul Odegaard

L-a readus chiar de la Real Sociedad pe mijlocaşul Martin Odegaard, jucătorul norvegian care a debarcat pe Santiago Bernabeu la numai 17 ani, dar care a fost mereu trimis să joace în altă parte. De această dată antrenorul francez a socotit că nordicul a ajuns la nivelul la care poate face partea din lotul campioanei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Datorită faptului că în prima etapă nu a jucat nici una dintre primele patru puteri ale Primerei Division asistenţa partidelor televizate a cunoscut cea mai mică medie de ani buni, dovadă că de fapt toată lumea se uită la meciurile lui Real Madrid şi Barcelona şi abia apoi vin restul echipelor.

Cadiz, din nou fără antrenorul infectat cu COVID 19

Nici în această etapă Cadiz, noua promovata care a început cu stângul, eşec acasă cu Osasuna la 14 ani de la revenirea în La Liga, nu îl va avea pe bancă pe antrenorul ei. Cadiz va merge la Huesca într-un insolit meci al noilor sosite. Tehnicianul lui Cadiz e în continuare în izolare după ce a fost testat pozitiv.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut doar un dezamăgitor 1-1 acasă cu Huesca în runda inaugurală Villarreal, pregătită din acest sezon de Unai Emery, are şansa de a obţine primul succes din noua stagiune jucând tot acasă cu Eibar, formaţie care a pierdut vreo trei patru jucători importanţi.

Programul etapei a 2-a din La Liga

Sâmbătă, 19 septembrie

ora 17:00 Villarreal – Eibar

ora 19:30 Getafe – Osasuna

ora 22:00 Celta Vigo – Valencia

Duminică, 20 septembrie, ora 19:30

ora 17:00 Huesca – Cadiz

Betis – Valladolid

Granada – Alaves

ora 22:00 Real Sociedad – Real Madrid

Partidele Athletic Bilbao, Levante – Atletico Madrid şi Sevilla – Elche au fost amânate

 

ADVERTISEMENT