Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 4-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Lazio și-a revenit după eșecul cu CFR Cluj. Ștefan Radu, prestație sigură

22.09.2019 | 23:46
LIVE BLOG Serie A etapa a 4a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Lazio sia revenit dupa esecul cu CFR Cluj Stefan Radu prestatie sigura

Pe parcursul a trei zile, începând de vineri, 20 septembrie şi terminând cu ultimul meci, duminică, 22 septembrie, ora 21:45, se desfăşoară etapa a 4-a a actualului sezon din Serie A. Uvertura are loc vineri seară, în Insula Sardiniei, acolo unde, la Cagliari, merge Genoa, echipa portarului român Ionuţ Radu.


UPDATE, 22 septembrie, ora 23:46 / Meciurile de duminică din etapa a patra din Serie A:

Sassuolo – Spal 3-0 (Caputo 26, 45+2, Duncan 47) – Vlad Chiricheș a jucta tot meciul la gazde
Bologna – AS Roma 1-2 (Sansone 54 penalty / Kolarov 49, Dzeko 90+4)
Lecce – Napoli 1-4 (Mancosu 61 penalty / Llorente 28, 82, Insigne 40 penalty, Ruiz 52) – Romario Benzar a intrat pe teren în minutul 71
Sampdoria – Torino 1-0 (Gabbiadini 56)
Atalanta – Fiorentina 2-2 (Ilicic 84, Castagne 90+5 / Chiesa 24, Ribery 66)
Lazio – Parma 2-0 (Immobile 8, Marusic 67) – Ștefan Radu a jucat tot meciul


UPDATE, 21 septembrie, ora 20:52 / Juventus – Verona 2-1 (Ramsey 31, Ronaldo 49 / Veloso 21). După remiza chinuită din runda precedentă cu Fiorentina, Juventus a tremurat pentru succesul contra Veronei. Trupa lui Sarri a fost condusă de nou-promovata în Serie A, câștigând dintr-un penalty transformat de Ronaldo. În meciul de azi, Gianluigi Buffon a egalat recordul lui Paolo Maldini: 902 prezențe în toate competițiile.


Cagliari – Genoa 3-1 (G. Simeone 46, Zapata 84-autogol, Joao Pedro 87 / Kouame 83)
Udinese – Brescia 0-1 (Romulo 57)

UPDATE, 21 septembrie, ora 19:00 / A început meciul Juventus – Verona 2-1 (Ramsey 31, Ronaldo 49 / Veloso 21)


UPDATE, 20 septembrie, ora 23:45 / Cagliari – Genoa 3-1 (G. Simeone 46, Zapata 84-autogol, Joao Pedro 87 / Kouame 83)


LIVE BLOG Serie A etapa a 4-a. AC Milan – Inter, marele meci al rundei

Însă, de departe, toţi ochii vor sta aţintiţi asupra mult aşteptatului Il derby de la Madonnina, binecunoscutul război fotbalistic al oraşului Milano. AC Milan este considerată echipa gazdă, prin urmare stadionul comun pentru ambele echipe la meciurile de acasă va primi la acest joc denumirea de San Siro. Dacă organiza Inter era Giuseppe Meazza. Oricum, înaintează vertiginos proiectul de ridicare a unei noi arene, ultramoderne.

La prima vedere, cum arată loturile şi cum au fost evoluţiile din campionat ale celor două echipe, Inter ar pleca din postura echipei favorite. Are maximum de puncte, practică un joc ofensiv, dar bine aşezat tactic şi pare a avea arme mai multe pentru a se impune. Însă este derby şi orice se poate petrece.

Serie A etapa a 4-a. Abia a venit şi Romelo Lukaku a fost la un pas de bătaie cu coechipierul Brozovic

Tensiuni în vestiarul lui Inter

După ce a făcut doar egal acasă, 1-1 cu Slavia Praga, la debutul în Champions League, Inter a fost pentru prima dată criticată. Mai mult, în vestiar a izbucnit un neaşteptat conflict între nou venitul Romelo Lukaku şi croatul Brozovic, stopat greu de către ceilalţi jucători aflaţi la faţa locului.

Fiind vorba de derby de foarte multe posibilele diferenţe de valoare care ar exista la acel moment dispar, deci orice e posibil şi de această dată. Ambele echipe au antrenori noi pe bancă: Marco Giampaolo, respectiv Antonio Conte. Este posibil ca antrenorul lui Inter să facă o modificare, introducându-l în atac pe Politano în locul lui Lautaro Martinez.

Buffon, anunţat titular în poarta lui Juve

Pentru campioana ultimelor opt ediţii se anunţă un meci uşor acasă, în compania Veronei şi de aceea Gazzetta dello sport merge pe ideea unui amplu turn-over pus la cale de Maurizio Sarri, veteranul Buffon urmând a intra în poartă, iar în câmp vor apărea Demirel, Emre Can şi autorul primului gol torinez la Madrid, cu Atletico, în Champions League, peruanul Cuadrado, va evolua fundaş dreapta.

Serie A etapa a 4-a. Gigi Buffon, între buturile lui Juventus

Şi Napoli, în deplasarea de la Lecce, va proceda la fel. Vor ieşi din echipa care a bătut Liverpool portarul Meret, fundaşul central Koulibaly, mijlocaşul Fabian Ruiz şi atacanţii Mertens şi Callejon, dar şi nou veniţii Lozano şi Llorente vor fi tot pe bancă. Atacul va fi alcătuit din singurul napoletan din lot, Insigne şi polonezul Milik.

Bologna, absenţe importante la Bologna

Lazio a făcut acest turn-over în sens invers, adică în partida de la Cluj, de joi, din grupele Europa League, la meciul cu Parma, de pe Olimpico, urmând a reintra Ştefan Radu, Lulic, Luis Alberto şi, mai ales, golgeterul Ciro Immobile. Mesajul lui Simone Inzaghi către echipă după eşecul cu SPAL a fost ferm: cine mai greşeşte va plăti scump, atât cu rămânerea pe bancă, dar şi cu reduceri salariale în contract.

Serie A etapa a 4-a. Bologna ăl aşteaptă din nou pe Sinisa Mihajlovic pe bancă

În fine, Roma se deplasează în  oraşul unde toată suflarea e alături de antrenorul echipei locale, la Bologna. Romanii au câteva absenţe de durată: Perotti şi Under mai bine de o lună, Zappacosta 20 de zile şi englezul Samlling minim o săptămână. Iar la Bologna tot oraşul trăieşte Mihajlovic-mania, în lupta antrenorului sârb cu leucemia.

Programul etapei a 4-a din Serie A

Vineri, 20 septembrie, ora 21:45

Cagliari – Genoa

Sâmbătă, 21 septembrie

ora 16:00 Udinese – Brescia

ora 19:00 Juventus – Verona

ora 21:45 Milan – Inter

Duminică, 22 septembrie, ora 16:00

ora 13:30 Sassuolo – SPAL

Bologna – Roma

Sampdoria – Torino

Lecce – Napoli

ora 19:00 Atalanta – Fiorentina

ora 21:45 Lazio – Parma

Clasament Serie A înaintea etapei a 4-a

Serie A etapa a 4-a. Clasament înaintea etapei a 4-a