Simona Halep

VIDEO / Ce PĂCAT! Simona Halep RATEAZĂ FINALA după un duel ÎNCÎNTĂTOR! Vezi REZUMATUL unui meci FANTASTIC

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Roma, după ce a pierdut duelul cu iberica Suarez Navarro, scor 6-2, 3-6, 5-7. Calificarea în penultimul act la Roma este...
16.05.2015 | 15:40
VIDEO  Ce PACAT Simona Halep RATEAZA FINALA dupa un duel INCINTATOR Vezi REZUMATUL unui meci FANTASTIC
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Roma, după ce a pierdut duelul cu iberica Suarez Navarro, scor 6-2, 3-6, 5-7. Calificarea în penultimul act la Roma este recompensată cu 99.870 de euro şi 350 de puncte WTA.

Dacă Maria Şarapova ajunge în finala turenului, va fi locul doi mondial începînd de luni, iar Simona Halep va cădea pe locul 3.

5-7 GAME, SET ŞI MECI NAVARRO, după ce Simona a salvat 3 mingi de meci! 

5-6 BREAK NAVARRO! Iberica serveşte pentru meci

VIDEO MOMENT DE NERVOZITATE! SIMONA RUPE RACHETA!

VIDEO CU PUNCTUL SETULUI 1! FABULOS!!!

VIDEO REZUMATUL MECIULUI

https://youtu.be/nDa1WVxT6I4

5-5 GAME NAVARRO!

5-4 GAME SIMONA!!!! ÎN SFÎRŞIT!!!

4-4 BREAK SIMONAAAAAAA!!!!

3-4 BREAK Navarro! Uluitor! 7 breakuri consecutive

LIVE VIDEO SURSA 1 SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO AICI IN SEMIFINALE LA ROMA!!! VEZI MECIUL ONLINE

………………

LIVE VIDEO SURSA 2 SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO AICI IN SEMIFINALE LA ROMA!!! VEZI MECIUL ONLINE

3-3 BREAK Simona în pace!

2-3 BREAK Navarro! Seria de breakuri continuă

2-2 REBREAK SIMONA! Uluitor! Doar breakuri în setul decisiv!

1-2 BREAK NAVARRO! Al treilea din 3 gameuri în setul 3!

1-1 REBREAK SIMONA! 

SENZAŢIONAL CE PUNCT ÎN GAME-UL 2 AL SETULUI DECISIV! SIMONA ÎL CÎŞTIGĂ ŞI ARE MINGE DE REBREAK!

0-1 BREAK NAVARRO. Spanioloaica face break.

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. 3-6 GAME ŞI SET NAVARRO! Simona mai salvează două mingi de set, dar se va intra în decisiv după o greşeală uriaşă a româncei la minge de break.

ADVERTISEMENT

3-5 BREAK HALEP! Simona salvează patru mingi de set şi are nevoie de break pentru a continua în set.

2-5 GAME NAVARRO! Game la zero pentru iberică.

2-4 BREAK NAVARRO! Jucătoarea din Spania face din nou break după un game prelungit.

2-3 GAME SIMONA! Halep revine în set!

1-3 BREAK NAVARRO! Spanioloaica preia conducerea în setul 2

1-2 GAME NAVARRO! Suarez Navarro leagă 2 gameuri consecutive.

1-1 BREAK NAVARRO! În sfîrşit, Carla ia şi ea un game după o serie senzaţională a Simonei!

1-0 BREAK SIMONA! Halep continuă seria senzaţională şi în setul 2!

––––

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO.  6-2 GAME ŞI SET SIMONA! Meci fabulos făcut de româncă în primul set! Navarro e în corzi şi a cerut sfatul antrenorului!

ADVERTISEMENT

5-2 BREAK SIMONA! Românca, 5 gameuri consecutive şi serveşte pentru set!

4-2 GAME SIMONA! Halep este de neoprit! Joacă absolut încîntător, în condiţiile în care Navarro nu se lasă mai prejos! De la 0-30, Simo a cîştigat 4 puncte consecutive! 

3-2 BREAK SIMONA! După un game senzaţional, Simona preia conducerea meciului

2-2 GAME SIMONA!

1-2 REBREAK SIMONA! Românca cîştigă primul game din semifinală

0-2 BREAK NAVARRO! Simona a pierdut serviciul la 30

0-1 GAME NAVARRO!

Navarro serveşte prima! A început jocul! Hai, Simona!

Cele două jucătoare au ieşit la încălzire!

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Simona Halep joacă azi unul dintre cele mai importante meciuri din acest an, în semifinalele turneului de la Roma. Românca joacă împotriva Carlei Suarez Navarro, de la ora 13:00, iar partida va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Maria Şarapova s-a calificat în semifinalele competiţiei de la Roma, după ce a bătut-o pe Victoria Azarenka, 6-3, 6-2, şi i-a complicat situaţia Simonei Halep! Astfel, din cauza faptului că Maşa este în penultimul act, românca are o singură variantă dacă vrea să o întîlnească pe Serena în ultimul act.

Obligată să ajungă în finală 

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Simona Halep are, pe lîngă miza unui nou turneu important cîştigat, şi motivul clasamentului, miza locului doi. Românca trebuie să ajungă în finala turneului dacă vrea să fie cap de serie numărul doi la Roland Garros, turneu de Mare Şlem unde anul trecut a jucat finala. Astfel, dacă va fi a doua favorită, Simona o va evita pe cea mai periculoasă jucătoare din circuit, Serena Williams. Astfel, dacă o bate pe Suarez Navarro, Halep va rămîne pe locul doi mondial, indiferent de rezultatul din ultimul act.

ADVERTISEMENT

Suarez Navarro e încrezătoare

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Iberica a vorbit înaintea partidei despre duelul cu Halep. Va fi dificil, pentru că Simona Halep joacă extraordinar. De fiecare dată cînd jucăm avem schimburi lungi, meciuri lungi. Dar nu se ştie niciodată. Trebuie să fiu la capacitate maximă şi va fi greu, cu siguranţă. Joc mai agresiv acum. În plus, mă simt mai încrezătoare şi mă bucur de fiecare meci pe care îl joc”, a spus Suarez Navarro.

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Iberica a devenit prima jucătoare din circuitul WTA care a obţinut 30 de victorii în 2015. Halep este imediat în spatele ibericei, cu 29 de victorii în acest an.

Halep a pierdut mereu pe zgură

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO.Statistica nu este de partea româncei în confruntările pe zgură cu Suarez Navarro. Din cele trei întîlniri disputate pe suprafaţa roşie, Simona Halep nu a reuşit să cîştige nici măcar una! În 2010 a bătut-o la Barcelona, scor 6-4, 3-6, 6-3, apoi în sferturile aceluiaşi turneu, 6-4, 6-1, iar ultimul meci a avut loc la Roland Garros, în 2013, cînd iberica s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-2.

********************************************************************

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Organizatorii au stabilit ora disputării semifinalei dintre Halep şi Suarez Navarro. Duelul va avea loc sîmbătă, începînd cu ora 13:00, şi va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

********************************************************************

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinale. Românca se va bate pentru un loc în ultimul act cu iberica Suarez Navarro, care a bătut-o în două seturi pe Kvitova, scor 6-3, 6-2.

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. A doua semifinală la Roma din cariera Simonei vine la un moment cît se poate de important, asigurîndu-i româncei un psihic bun înainte de Roland Garros. În 2013, Halep venea din calificări şi ajungea pînă în semifinale la Roma, întrecîndu-le pe Hantuchova, Radwanska sau Jankovic, înainte de a pierde cu Serena Williams. Apoi a început ascensiunea care a dus-o pînă pe locul 2 în lume.

VIDEO VEZI REZUMATUL JOCULUI SIMONA HALEP – ALEXANDRA DULGHERU!!! CE NEBUNIE DE MECI!!! SCOR ULUITOR LA CARE NIMENI NU SE ASTEPTA!!! 

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Cele două jucătoare s-au mai întîlnit de nouă ori, scorul întîlnirilor directe fiind 5-4 în favoarea româncei. Ultima oară cînd s-au întîlnit cele două jucătoare a fost la Indian Wells, în acest an, cînd Halep s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 6-1, 6-1.

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Simona Halep a trecut în sferturile de finală fără probleme de Alexandra Dulgheru, 6-1, 6-0, în doar 58 de minute.

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Cele două jucătoare ar fi trebuit să se întîlnească şi sezonul trecut la Roma, însă Halep a abandonat din cauza accidentări care a jenat-o la mijlocul anului 2014.

LIVE VIDEO HALEP-NAVARRO. Pentru accederea în semifinale, Halep şi-a asigurat un cec de  99.870 de euro şi 350 de puncte WTA. În caz de calificare în finală, românca îşi va dubla premiul!

ADVERTISEMENT