Fotbal international

Liverpool nu este singura echipă invincibilă în campionat din Europa în sezonul 2019-2020! Opt formaţii care calcă pe urmele “cormoranilor”! Stanciu şi Keşeru sunt la fel ca Jurgen Klopp

13.01.2020 | 19:06
Liverpool nu este singura echipa invincibila in campionat din Europa in sezonul 20192020 Opt formatii care calca pe urmele cormoranilor Stanciu si Keseru sunt la fel ca Jurgen Klopp
ADVERTISEMENT

Liverpool are o stagiune de vis în Premier League, cu 20 de victorii şi o remiză în 21 de etape, însă “cormoranii” nu sunt singurii invincibili în campionat din Europa în sezonul 2019-2020. FANATIK îţi prezintă care sunt echipele care nu au cunoscut încă înfrângerea în întrecere internă în campionatele de pe Bătrânul Continent.

Liverpool şi cele opt echipe care sunt invincibile în campionat din Europa în sezonul 2019-2020

RB Salzburg, adversara lui Liverpool în grupele Ligii Campionilor, este una dintre cele opt echipe care sunt invincibile în campionat din Europa în sezonul 2019-2020. Campioana Austriei a strâns 13 victorii şi 5 remize în cele 18 etape trecute din prima ligă, însă nu are un avans considerabil faţă de locul 2. LASK Linz, ocupanta poziţiei secunde, este la doar două puncte în spatele lui RB Salzburg.

ADVERTISEMENT
  • 13 victorii şi 5 remize este palmaresul în campionat al lui RB Salzburg

Ludogoreţ Razgrad stă bine în prima ligă a Bulgariei, cu 14 victorii şi 6 remize în 20 de etape, şi are un avans de cinci puncte în faţa lui Levski Sofia. Claudiu Keşeru a contribuit cu nouă goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei în actualul sezon. Chiar dacă este invincibilă în campionat, Ludogoreţ şi-a schimbat antrenorul în startul sezonului, după ce bulgarii au fost eliminaţi în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

  • 14 victorii şi 6 remize este palmaresul în campionat al lui Ludogoreţ Razgrad

Slavia Praga are un parcurs de excepţie în prima ligă a Cehiei, cu 17 victorii şi 3 remize în 20 de etape, şi are un avans considerabil faţă de locul 2, ocupat de Viktoria Plzen: 16 puncte. Echipa lui Nicuşor Stanciu are o defensivă foarte bună, campioana Cehiei primind doar patru goluri în cele 20 de meciuri jucate în campionat.

ADVERTISEMENT
  • 17 victorii şi 3 remize este palmaresul în campionat al Slaviei Praga

O fostă adversară a lui CFR Cluj nu a cunoscut înfrângerea în campionat

Maccabi Tel Aviv, fosta adversara a lui CFR Cluj în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, nu a cunoscut înfrângerea în cele 17 meciuri din campionat. Campioana Israelului a strâns 13 victorii şi 4 remize în cele 17 etape din actualul sezon şi are un avans de trei puncte în faţa lui Maccabi Haifa. Formaţia antrenată de Vladimir Ivic va juca luni, 13 ianuarie, cu Beitar Ierusalim, formaţie care poate strica invincibilitatea liderului.

  • 13 victorii şi 4 remize este palmaresul în campionat al lui Maccabi Tel Aviv

Olympiacos este invincibilă în Grecia, unde a strâns 13 victorii şi 5 remize în 18 etape, însă PAOK Salonic le suflă în ceafă jucătorilor antrenaţi de Pedro Martins. Campioana Greciei, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, este la un punct în spatele liderului. Cele două s-au întâlnit în turul campionatului, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT
  • 13 victorii şi 5 remize este palmaresul în campionat al lui Olympiacos

Şahtior Doneţk se apropie cel mai mult de performanţele lui Liverpool. Campioana Ucrainei are 16 victorii şi 2 remize în 18 etape, iar fosta echipă antrenată de Mircea Lucescu este la 14 puncte în faţa lui Dinamo Kiev, marea rivală din campionat. În manşa tur, “minerii” s-au impus în derby-ul Ucrainei, scor 2-1, într-un meci marcat de incidente rasiste.

  • 16 victorii şi 2 remize este palmaresul în campionat al lui Şahtior Doneţk

Campionatele din Gibraltar şi San Marino, singurele în care sunt două echipe invincibile

Europa şi St. Joseph’s sunt singurele formaţii din actualul sezon al primei ligi din Gibraltar care nu au cunoscut încă înfrângere. Prima echipă a strâns 10 victorii şi o remiză în 11 etape, fiind echipa cu cea mai bună ofensivă, cu 58 de goluri marcate. Locul 2, cu două puncte mai puţin, este ocupat de St. Joseph, cu 9 victorii şi 2 remize, iar formaţia stă foarte bine la capitolul defensivă, cu 5 goluri primite.

ADVERTISEMENT

La Fiorita şi Tre Penne nu au piedut niciun meci în prima ligă din San Marino. După prima parte a sezonului, La Fiorita a strâns 5 victorii şi 2 remize în cele 7 meciuri din Grupa A, în timp ce Tre Penne a obţinut şase victorii în tot atâtea etape din Grupa B.

ADVERTISEMENT
Tags: