Life

Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu Florentina. Cei doi sunt mai uniți ca oricând

20.11.2020 | 16:12
Livian de la Puterea Dragostei sa impacat cu Florentina Cei doi sunt mai uniti ca oricand
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu Florentina Neagu la scurt timp după ce bruneta a plecat fără să dea prea multe explicații. Cei doi sunt mai uniți ca oricând și par extrem de fericiți unul lângă celălalt. 

Fostul concurent de la Kanal D nu a putut sta prea departe de partenera sa de viață, motiv pentru care a luat decizia de a mai oferi o șansă poveștii lor de dragoste care durează deja de câteva luni bune. Livian chiar a prezentat-o pe brunetă familiei sale.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul sezonului doi al show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cât de relaxat este atunci când poartă o simplă conversație cu Florentina, Livian apărând cu zâmbetul pe buze.

Livian de la Puterea Dragostei și Florentina, o nouă șansă. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

„Nu poate să stea fără mine”, este mesajul pe care Florentina Neagu l-a scris legat de fotografia în care vorbește prin video call cu Livian de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

În imagine bruneta este îmbrăcată cu o ținută lejeră și stă întinsă pe pat, având mască de protecție deși se află în casă. Internauții se întreabă acum dacă nu cumva tânăra este bolnavă, acesta fiind motivul pentru care o perioadă nu am mai fost văzuți împreună.

Fotografia cu pricina a fost repostată și de fostul iubit al Biancăi Comănici, acesta aflându-se în momentul de față la familia sa în Cluj-Napoca, în timp ce Florentina este în Capitală. Cei doi îndrăgostiți vorbesc frecvent și sunt fericiți unul lângă celălalt, în ciuda faptului că au existat zvonuri care i-au dat drept separați.

ADVERTISEMENT

Livian, declarație de dragoste pentru iubita sa, Florentina

Amorezii se înțeleg foarte bine și se completează reciproc, dovadă fiind chiar imaginile și declarațiile făcute de fostul concurent de la Kanal D. Fiul lui Nelson Mondialu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, Florentina Neagu.

„Am un anunț foarte important de făcut. În clipa de față am ajuns și eu la apogeul ăla al gândirii. Ce gândire, ce idee? Am cea mai șmecheră femeie, nu din România, de pe toată planeta.

ADVERTISEMENT

Cea mai frumoasă, cea mai inteligentă și cea mai veninoasă, la modul ăla plăcut”, a declarat la un moment dat Livian de la Puterea Dragostei despre actuala sa parteneră de viață, informează kanald.ro.

ADVERTISEMENT