News

Liviu Dragnea, mesaj de Paşte pentru români. Ce a transmis din închisoare fostul lider PSD

20.04.2020 | 23:47
Liviu Dragnea mesaj de Paste pentru romani Ce a transmis din inchisoare fostul lider PSD
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea mai are de stat în spatele gratiilor, însă a găsit puterea să transmită un mesaj românilor, prin intermediul lui Codrin Ștefănescu.

Mesajul lui Dragnea pentru români

Fostul lider PSD urmărește cu atenție tot ce se întâmplă în aceste zile în România și îi critică pe actualii guvernanți. Totodată, Dragnea este convins că Dumnezeu are rezervat un loc special pentru poporul român, pe care-l iubește și-l protejează.

ADVERTISEMENT

Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mā sunā cam o datā pe saptamanā. Era ingrijorat de tot ceea ce se intâmplā. Vede si el gafele, stupizeniile si māsurile haotice luate de cei aflati la putere.

M-a rugat sā transmit un mesaj membrilor, simpatizantilor si celor care ne-au votat si sustinut.

De fapt, un mesaj adresat tuturor: “Nu vā pierdeti speranta! Dumnezeu iubeste poporul nostru si nu ne va pārāsi niciodatā la greu! Vor veni si vremuri senine, fārā urā si fārā dihonie! Cristos a inviat!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare în luna mai 2019. Înalta Curte de Casație și Justiție a dat sentința definitivă în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Fostul președinte al PSD a fost acuzat că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman (2000-2001), i-a obligat pe șefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman să le angajeze fictiv pe Adriana Botorogeanu (51 de ani) și Anisa-Niculina Stoica (46 de ani), ambele membre PSD.

ADVERTISEMENT

Femeile nu s-ar fi prezentat la lucru timp de 8, respectiv 4 ani de zile, însă au încasat salarii ca și cum ar fi fost prezente zi de zi la lucru.

Cele două femei nu s-au prezentat niciodată la lucru, însă au încasat salarii și statul român a fost prejudiciat cu 108.612 lei.

ADVERTISEMENT