News

Liviu Dragnea, momente dificile după gratii. Codrin Ștefănescu, detalii despre fostul lider PSD

04.02.2021 | 15:35
Liviu Dragnea momente dificile dupa gratii Codrin Stefanescu detalii despre fostul lider PSD
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea nu traversează cea mai bună perioadă în spatele gratiilor de la Penitenciarul Rahova. Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD a oferit detalii despre starea fostului lider social-democrat.

Acesta din urmă dezvăluie că Dragnea nu se simte deloc bine, din mai multe puncte de vedere. Potrivit lui Ștefănescu, fostului său superior tot nu i se permite să muncească.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook, fostul secretar al partidului mai menționează și adresa de la Penitenciarul Rahova, pentru cei care vor să-i transmită ”o vorbă bună” lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea trece prin momente dificile în închisoare

Liviu Dragnea nu se află deloc într-o stare prea bună în închisoare, anunță fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta scrie, pe pagina sa de Facebook, că fostul lider PSD nu se simte deloc bine, din mai multe puncte de vedere. Potrivit acestuia, Liviu Dragnea tot nu este scos la muncă.

ADVERTISEMENT

Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alături de el!

Am înțeles că nu e scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplică nicio lege în ceea ce-l privește!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu a postat adresa lui Dragnea pentru cei care vor să-i transmită ”o vorbă bună”

În același mesaj postat pe site-ul de socializare, fostul secretar general al PSD mai scrie că abuzurile continuă la adresa fostului lider social democrat și face un apel la cetățeni să-i scrie Liviu Dragnea.

”Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac că uită! Are nevoie de susținere și de o vorbă bună! Cei care vor să-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el să-i scrieți!

ADVERTISEMENT

Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!“, a mai scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT