Life

Liviu Vârciu, mesaj pentru Anda Călin: “Să vezi ceartă acasă!” Ce a făcut prezentatorul TV

Liviu Vârciu a avut un mesaj pentru Anda Călin, pe rețelele sociale. Cum s-a filmat și ce a făcut prezentatorul de la Antena 1.
14.04.2023 | 17:14
Liviu Varciu mesaj pentru Anda Calin Sa vezi cearta acasa Ce a facut prezentatorul TV
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a transmis un mesaj pentru partenera sa, Anda Călin, pe rețelele sociale. Prezentatorul de la Antena 1 s-a filmat la benzinărie, după ce a cheltuit o sumă mare de bani pentru a-și alimenta noua mașină.

Ce mesaj a avut Liviu Vârciu pentru Anda Călin

Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare și obișnuiește să-i țină pe fani la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. De data aceasta, cântărețul i-a transmis un mesaj partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu le-a spus urmăritorilor că și-a cumpărat o nouă mașină, însă nu s-a bucurat prea mult de noua achiziție, pentru că la un moment dat a și alimentat autoturismul.

După ce a alimentat mașina, prezentatorul a spus că e convins că Anda Călin nu va avea o reacție tocmai bună atunci când va vedea cât de mulți bani a cheltuit pentru benzină.

ADVERTISEMENT

“Am alimentat 82 de litri. Mi-am mai luat una (n.r. o mașină). Acum o să vadă și doamna mea și o zică: ‘Vai, iubitul meu, cum se gândește el la mine, să avem amândoi la fel’. Să vezi ceartă acasă! Consumă 39,5.

Sunt la Constanța, am băgat 82 de litri și mai alimentez o dată în București. Să vedem cât a consumat. Vă pup!”, a povestit Liviu Vârciu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu i-a cumpărat mașină fiicei sale, Carmina

Liviu Vârciu este în relații bune cu fiica sa cea mare, Carmina. Prezentatorul i-a oferit tinerei cadou o mașină, după ce aceasta a luat permisul de conducere. Cu toate acestea, cântărețul nu a dat prea mulți bani pe autoturism, așa că a luat unul mai vechi. De altfel, și artistul are o mașină mai veche, din 1996, cu care circulă.

“I-am luat o mașină de 3.200 de euro.(…) Din 2005 i-am luat, iar eu merg cu una din 1996. A venit la mine și mi-a zis: ‘Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… pot să merg cu asta?’. Nu vrei să știi ce a fost la gura mea.

ADVERTISEMENT

‘Nu îți e rușine un pic, eu n-am avut lănțișor de aur la gât. Ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs, fă-mă de râs! Învață să mergi cu asta”, a povestit Liviu Vârciu acum ceva timp, într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT