Life

Liviu Vârciu, mesaj pentru fani, înainte de Paște: “Să nu faceți prostii după Înviere”

Liviu Vârciu a transmis un mesaj pentru fani, înainte de Paște. Prezentatorul de la Antena 1 a făcut o glumă și le-a spus internauților să nu facă “prostii” după Înviere.
23.04.2022 | 19:25
Liviu Varciu mesaj pentru fani inainte de Paste Sa nu faceti prostii dupa Inviere
Liviu Vârciu, mesaj pentru fani, înainte de Paște. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu le-a transmis fanilor un mesaj inedit de Paște. Prezentatorul emisiunii Prețul cel bun a ținut să le facă o urare în stilul său caracteristic celor care îl urmăresc pe rețelele sociale

Liviu Vârciu, mesaj pentru fani, înainte de Paște

Artistul le-a urat fanilor sărbători fericite pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV a ținut post toată săptămâna și le-a spus celor care îl urmăresc că va merge să se spovedească și să se împărtășească.

ADVERTISEMENT

“Hai după…hai după, după, după barbă, ai îmbătrânit… Bună dimineața dragilor! Să avem niște sărbători liniștite, Paște fericit și mă, să încercăm să devenim mai buni după săptămâna asta.

Eu am ținut post toată săptămâna, merg la biserică să mă spovedesc, să mă împărtășesc, spun acolo tot.”, a transmis Liviu Vârciu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

În continuare, prezentatorul de la Antena 1 a făcut o glumă și le-a spus urmăritorilor să nu facă “prostii” după ce se întorc de la Înviere. Liviu Vârciu spune că el are “hard-ul” gol după ce se întoarce acasă de la biserică.

“Când vin acasă de la biserică, vin cu hard-ul gol, ști, și trebuie să fac cumva să-l umplu. Hai, să nu faceți prostii până după Înviere, da!? După Înviere, adică, că e păcat. Vă pup și vă iubesc!”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Liviu Vârciu
Liviu Vârciu, mesaj pentru fani, înainte de Paște. Sursa foto: Capturi Instagram

Liviu Vârciu, împlinit la 41 de ani

La 41 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Cu ceva timp în urmă, actorul a vorbit despre relația cu copiii lui, pe care îi iubește foarte mult.

“Sentimentul pe care eu l-am trăit… Eu nu am simțit în viața mea iubirea asta. Cu fii-mea cea mare a fost mai complicat, nu am stat mereu bot în bot cu ea. O iubesc, e viața mea, e sufletul meu, pentru că a fost primul meu copil, eu eram un copil, aveam 20 de ani, când am făcut-o.

ADVERTISEMENT

Dar cu cea mijlocie, cu Anastasia… Doamne, nu se poate așa ceva, mă ia de la stomac, știe exact ce „butoane’ să apese. Sunt alte trăiri. Sentimentul pe care îl am față de copii e ceva…”, a declarat prezentatorul la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT