Life

Liviu Vârciu a ajuns din nou la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul

Liviu Vârciu (40 de ani) a ajuns din nou pe mâna doctorilor. Actorul și cunoscutul prezentator de la Antena 1 a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.
02.12.2021 | 10:04
Liviu Varciu a ajuns din nou la spital Cu ce probleme de sanatate se confrunta actorul
ADVERTISEMENT

Vedeta le-a mărturisit fanilor din mediul virtual că a simțit nevoia să facă mai multe investigații medicale, după ce zilele trecute abia fusese externat.

Prezentatorul a explicat că starea de sănătate nu este deloc cea la care se aștepta, în ciuda faptului că i s-a prescris un tratament complet și complex.

ADVERTISEMENT

Răceala cu care a fost diagnosticat l-a trimis la spital de urgență, Liviu Vârciu precizând că de această dată nu va rămâne internat peste noapte.

Liviu Vârciu, din nou pe mâna doctorilor. Actorul a dezvăluit cu ce probleme se confruntă

Așa se face că Liviu Vârciu s-a urcat în mașină și s-a îndreptat spre spital, unde a fost supus unui RMN. Vedeta vrea să afle cu orice preț care este afecțiunea care îl deranjează.

ADVERTISEMENT

„Ia uitați medicii! Ei muncesc și astăzi (…) Aia e, am venit să îmi fac și un RMN. Ceva, ceva trebuie să am”, a spus vedeta de la Antena 1 pe Instagram.

Moderatorul se simte în continuare rău și starea sa nu s-a îmbunătățit nici după „pumnul” de pastile care i-a fost prescris, punctând că și-a făcut și test Covid.

ADVERTISEMENT

Toate testele realizate de Liviu Vârciu au drept rezultat unul negativ, dar chiar și așa nu reușește să se pună pe picioare, lucru care-l îngrijorează foarte mult.

Liviu Vârciu, sfat pentru oamenii care-l urmăresc

Mai mult decât atât, vedeta are și un sfat prețios pentru comunitatea sa. Liviu Vârciu își îndrumă urmăritorii să se îmbrace bine având în vedere vremea schimbătoare.

ADVERTISEMENT

„Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi.

Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baba suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a completat vedeta pe rețelele de socializare.

Prezentatorul speră să-și revină cât mai repede ca să reia proiectele pe care le are în desfășurare. Liviu Vârciu nu suportă să stea degeaba.

ADVERTISEMENT