Life

Locul ales de Andreea Berecleanu pentru Revelion. Unde va petrece vedeta noaptea dintre ani

Locul ales de Andreea Berecleanu pentru Revelion. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV își va petrece noaptea dintre ani într-o destinație de vis.
12.12.2023 | 19:06
Locul ales de Andreea Berecleanu pentru Revelion Unde va petrece vedeta noaptea dintre ani
Unde va pleca Andreea Berecleanu de Revelion. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a dezvăluit locul pe care l-a ales pentru Revelion. Vedeta de la Prima TV și soțul ei își vor petrece noaptea dintre ani într-o destinație cu totul specială.

Andreea Berecleanu a dezvăluit locul ales pentru Revelion. Unde va pleca de sărbători

Prezentatoarea știrilor de la Prima TV va fi activă pe micile ecrane până la finalul lunii, după care se va bucura de sărbători. Vedeta și soțul ei, Constantin Stan, sunt pasionați de călătorii și pleacă regulat în city break-uri.

ADVERTISEMENT

Pentru finalul de an, cei doi au ales două destinații spectaculoase în care să-și petreacă timpul. Andreea Berecleanu și partenerul ei de viață vor sta câteva zile la Barcelona de sărbători.

De Anul Nou, vor pleca într-un alt oraș foarte vizitat de turiști, și anume Paris. Cei doi vor merge în vacanță fără copii prezentatoarei, Eva și Petru, care vor petrece alături de prietenii lor.

ADVERTISEMENT

“În weekend-uri reușim să mai plecăm în city break-uri, ne place să călătorim. De sărbători o să mergem câteva zile la Barcelona și apoi, de Revelion, la Paris. (…)

Copiii vor pleca separat în vacanță cu prietenii lor și noi, separat, și de Revelion vom fi cu prietenii. Am noroc de mama care se ocupă de toate lucrurile și de tot ce este tradițional.

ADVERTISEMENT

Copiii adoră sarmalele! Îmi doresc să fim sănătoși, să fim împreună, prietenii și apropiații mei să fie veseli, sănătoși și liniștiți”, a declarat prezentatoarea TV pentru Click.ro.

Vedeta de la Prima TV și copiii se pregătesc de Crăciun

Andreea Berecleanu va lucra până pe 27 decembrie, după care se va bucura de vacanță. Copiii vedetei au început să vină acasă de sărbători, iar Eva a ajuns deja și a împodobit o parte din bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

“Eu mai am foarte multă treaba până la Crăciun dar asta nu înseamnă că nu aștept cu nerăbdare sărbătorile. Voi lucra până pe 27 decembrie, inclusiv.

Nu am când să mă gândesc la cadouri, aștept zăpadă, aștept vacanța, copiii au început să vină acasă. A ajuns Eva, urmează și Petru, ăsta e Crăciunul meu! Bradul l-am împodobit deja.

Eva a venit și a împodobit jumătate din brad,  și îl așteaptă și pe Petru ca să îl finalizeze. Noi ne bucurăm pentru că de fiecare dată bradul are  o altă personalitate”, a mai spus Andreea Berecleanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT