Life

Locul de muncă din România plătit la același nivel cu poziția de prefect. Tot ce trebuie să faci este să conduci o mașină

Locul de muncă din România unde angajații câștigă mici averi în fiecare lună. Salariul mai mare decât al unui prefect i-a convins pe mulți să revină în țară.
15.04.2024 | 11:49
Locul de munca din Romania platit la acelasi nivel cu pozitia de prefect Tot ce trebuie sa faci este sa conduci o masina
Locul de muncă din România unde angajații primesc mai mulți bani decât un prefect. Sursa foto: Pixabay, Freepik
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, piața locurilor de muncă din România a ajuns să fie un paradox. Mulți români cu studii superioare au salarii mici, în timp ce alții, fără prea multă pregătire, ajung să încaseze mici averi lunar. Ireal sau nu, tot în România există șoferi care primesc mai mulți bani decât un prefect.

Locul de muncă din România plătit regește, în fiecare lună

În ultima vreme, românilor le este din ce în ce mai greu să găsească un loc de muncă. Pretențiile au crescut și la fel și nivelul traiului. Tocmai de aceea, atunci când se uită la unele salarii, mulți dintre români preferă să ia drumul străinătății.

ADVERTISEMENT

Însă, la noi în țară există și reversul medaliei. Adică locurile de muncă foarte bine plătite care îi fac pe mulți să revină din străinătate. Deși banii sunt foarte mulți, cerințele nu sunt deloc complicate sau greu de îndeplinit.

Una dintre cele mai bine plătite categorii de români sunt muncitorii angajați de Dorinel Umbrărescu. Potrivit antena3.ro, acesta se ocupă de construcția autostrăzilor și a drumurilor expres.

ADVERTISEMENT

În acest domeniu, aproape că nu există pauză. Angajații lucrează la foc continuu, indiferent dacă este zi sau noapte. Pentru că această muncă presupune depunerea unui efort mare, salariile sunt pe măsură.

Câți bani primesc angajații ”Regelui Asfaltului”

Surprinzător sau nu, Dorinel Umbrărescu le oferă foarte mulți bani angajaților săi. Atât de mulți, încât mulți români au de gând să revină în țară pentru a se angaja la el.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, compania UMB deținută de Dorinel Umbrărescu nu duce deloc lipsă de personal. ”Regele Asfaltului”, așa cum mai este cunoscut, a știut cum să își fidelizeze oamenii și așa i-a păstrat mereu lângă el.

Angajații lui Dorinel Umbrărescu nu se gândesc nicio secundă să își dea demisia și nu este de mirare. Aici, salariile unora dintre ele depășesc cu mult remunerația unui prefect. Acest fapt a fost confirmat chiar de către prefectul județului Vrancea.

ADVERTISEMENT

”Salariile foarte mari pe care le plătește constructorul român au făcut ca mulți meseriași din domeniu, plecați la muncă în străinătate, să revină acasă.”, a spus prefectul, potrivit antena3.ro

Având în vedere că un prefect încasează un salariu brut de 19.000 de lei, un șofer la firma lui Dorinel Umbrărescu trebuie să câștige cel puțin 20.000 de lei brut.

ADVERTISEMENT