News

Locul de muncă din România unde poți câștiga aproape 600 de lei pe zi. Nu ai nevoie de studii superioare și ai timp liber din belșug

Care este locul de muncă din România unde poți încasa aproape 600 de lei pe zi. Nu ai nevoie de studii superioare pentru a obține acești bani.
24.11.2023 | 20:49
Locul de munca din Romania unde poti castiga aproape 600 de lei pe zi Nu ai nevoie de studii superioare si ai timp liber din belsug
Care este locul de muncă din România care îți poate aduce aproape 600 de lei pe zi. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Care este locul de muncă din România unde poți obține o sumă impresionată de bani: aproape 600 de lei pe zi. Nu ai nevoie de facultate pentru a munci în acest domeniu. În plus, pe lângă venit, beneficiezi și de foarte mult timp liber.

Care este locul de muncă din România care îți poate aduce aproape 600 de lei pe zi

Într-o perioadă economică destul de dificilă, cu cheltuieli uriașe și prețuri pe măsură la toate produsele, românii caută joburi care, dacă se poate, să le aducă cât mai mulți bani și timp liber.

ADVERTISEMENT

Deși e greu de crezut, există un loc de muncă unde aceste lucruri se îmbină perfect. Cei care lucrează în zona frumuseții, mai exact care prestează meseria de make-up artist, pot dovedi acest lucru.

În ultimii ani, și în țara noastră meseria de make-up artist a început să fie din ce în ce mai cerută. Se întâmplă asta datorita evoluției standardelor frumuseții și a exploziei conținutului video de pe internet și nu numai.

ADVERTISEMENT

Un ”meseriaș” în domeniu ajunge să câștige sume impresionante într-un sezon în care are multe cereri. În medie, salariul lunar al unui angajat în acest domeniu poate trece lejer de 4.000 de lei.

Sumele pot crește în funcție de comenzi și programări. Astfel, dacă plecăm de la premisa că un serviciu costă 150 de lei, cu patru astfel de cereri pe zi un make-up artist ar câștiga undeva la 600 de lei.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că un angajat din acest domeniu muncește cel mai intens în preajma evenimentelor (nunți botezuri, spectacole, aniversări etc) din weekend, acesta se poate bucura de un respiro de-a lungul unei săptămâni.

Cum poți ajunge make-up artist în România

Cei care vor să urmeze o carieră în acest domeniu trebuie să știe că nu sunt necesare studii superioare pentru a intra în branșă. La ora actuală sunt disponibile o gamă extinsă de tutoriale gratuite online.

ADVERTISEMENT

Ele pot ajuta mult un pasionat de domeniul frumuseții să înțeleagă ce presupune această meserie. E important de subliniat că aceste tutoriale nu sunt suficiente pentru a te ajuta să profesezi în domeniu. În prezent, toți angajatorii vor cere un curs de make-up.

Odată ce ai pătruns în acest domeniu ai prilejul de a activa în mai multe medii. Vorbim de producții teatrale, cinematografice, de televiziune sau în industria modei. Poți activa și ca freelancer pentru evenimente private, cum ar fi nunți sau petreceri. Fiind bun și apreciat vei avea mereu loc în piața de muncă și, implicit, un venit pe măsură.

ADVERTISEMENT