News

Ce salariu primește un casier sau un șef de magazin Pepco. Diferența este foarte mare

Salariul primit de un casier sau un șef de magazin Pepco. Retailerul polonez oferă angajaților bonusuri și discount de 25 la sută la produse.
23.11.2023 | 10:08
Ce salariu primeste un casier sau un sef de magazin Pepco Diferenta este foarte mare
Ce salariu primește un casier sau un șef de magazin Pepco. Foto captură Facebook
ADVERTISEMENT

Ce salariu primește un casier sau un șef de magazin Pepco. Foarte mulți români aleg o carieră în domeniul retailului, iar printre companiile care caută angajați se numără retailerul polonez, având peste 300 de magazine în România.

Ce salariu primește un casier sau un șef de magazin Pepco

Cei care își doresc să se angajeze la Pepco se întreabă dacă merită sau nu să activeze în această companie. Aceștia trebuie să știe că pe lângă salariul de bază vor primi bonuri, plus alte facilități.

ADVERTISEMENT

Posturile disponibile sunt de casier și șef de magazin. Diferențele salariale sunt considerabile, însă cei care devin casieri au șansa să avanseze destul de rapid și prin urmare, să câștige sume mai mari de bani.

Astfel, un casier aflat la început de carieră câștigă 2.100 de lei pe lună. La această sumă se mai adaugă 300 de lei, fiind valoarea bonurilor de masă. Pe de altă parte, un șef de magazin primește 3.500 de lei lunar.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această sumă sunt oferite și bonuri de masă, câștigul ajungând să fie de 3.800 de lei pentru un director de magazin, conform Playtech. De asemenea, compania oferă bonusuri pentru angajați și un discount de 25 la sută la produsele Pepco.

Care sunt cerințele la angajare

Contractele de muncă sunt făcute pe perioadă nedeterminată. Totodată, angajații au un program de lucru flexibil, iar compania le oferă șansa dezvoltării în carieră și oportunitatea de a fi promovați.

ADVERTISEMENT

Programul de lucru este de 8 ore, cu 30 de minute pauză de masă, după ora 13:00. De asemenea, salariații sunt obligați să poarte încălțăminte de culoare neagră în timpul programului de muncă.

Candidații pentru un post în cadrul magazinelor Pepco trebuie să aibă studii medii. Experiența în domeniul retail constituie un avantaj, precum și vechimea în coordonarea altor persoane sau echipe.

ADVERTISEMENT

Printre cerințele retailerului din Polonia se mai află deschiderea către munca în echipă, orientarea către clienți și rezolvarea problemelor, dar și o bună planificare și organizare. Lanțul de magazine polonez Pepco a intrat pe piața din România în anul 2015 și are peste 300 de magazine cu 2.800 de angajați în toată țara.

 

ADVERTISEMENT
Tags: