Life

Locul de muncă din România unde tinerii primesc un salariu de 8.000 de lei și un apartament de serviciu. Condiții de top, ca-n cele mai dezvoltate țări din UE

Jobul care le oferă angajaților 8.000 de lei și locuință de serviciu. Se află în țara noastră și este dotat mai bine ca-n multe țări europene.
01.10.2023 | 14:00
Locul de munca din Romania unde tinerii primesc un salariu de 8000 de lei si un apartament de serviciu Conditii de top can cele mai dezvoltate tari din UE
Jobul care le oferă angajaților 8.000 de lei și locuință de serviciu. Se află în țara noastră și este dotat mai bine ca-n multe țări europene. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă din România unde tinerii primesc un salariu de 8.000 de lei și un apartament de serviciu. Condiții de top, ca-n cele mai dezvoltate țări din UE. Autoritățile locale caută în continuare persoane interesate.

Jobul care le oferă angajaților 8.000 de lei și locuință de serviciu. Se află în țara noastră și este dotat mai bine ca-n multe țări europene

Jobul care le oferă angajaților 8.000 de lei și locuință de serviciu. Se află în țara noastră și este dotat mai bine ca-n multe țări europene. I-a făcut pe mulți să își ia gândul de la străinătate și să își încerce norocul aici.

ADVERTISEMENT

Concret, aceștia s-au angajat la Spitalul Mioveni din județul Argeș, deși aveau cu totul alte planuri. Este și cazul lui Mihai Hodorog care este printre cei mai noi din unitatea medicală. Medicul a venit împreună cu soția , Andreea, la rândul ei doctor.

Au părăsit orașul Craiova și au renunțat la ideea de a se stabili în Suedia și au ajuns în Argeș. Au început chiar să înveţe limba, însă deciza finală a fost luată în favoarea României după ce au făcut o vizită la spital.

ADVERTISEMENT

„Credeţi-mă că am avut pacienţi care au venit în perioada concediilor, care lucrează în Germania, în Franţa şi ne-au spus sinceri că spitalul acesta arată mult mai bine decât cele în care au fost ei când au avut nevoie în afară.

Noi nu ne plănuim să plecăm într-un viitor apropiat. Nouă ne place aici”, a declarat medicul Mihai Hodorog, pentru observatornews.ro. „E complicat, însă lucrurile au fost făcute mai uşoare aici, aşa cum vă spuneam, de colectiv”, a adăugat soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Spitalul din Mioveni, un loc de muncă ca peste hotare

Spitalul din Mioveni oferă în momentul de față un loc de muncă ca peste hotare. În ultimele 6 luni 16 cadre medicale au decis să se angajeze aici, ei fiind atrași de dotări și de faptul că comunica cu cei din echipele lor.

Autoritățile locale le-au pus la dispoziție apartamente pentru a locui. Salariile de bază sunt în jur de 8.000 de lei. În prezent, managerul unității medicale din județul Argeș spune că mai este nevoie de un medic cardiolog şi un neurolog.

ADVERTISEMENT

„Avem 250 de paturi, 180 de paturi contractabile pe care luăm bani de la Casa de Asigurări”, a spus managerul instituției, Mircea Stoian. Spitalul nu este unul de urgență, dar cu toate acestea sunt doi medici care ajută cu gărzi Spitalul de Urgență Pitești.

ADVERTISEMENT