Life

Locul de muncă la care poți primi 6.000 de lei salariu fără să ai facultate. Mulți români practică deja această meserie

Jobul la care veniturile depășesc 6.000 de lei fără să fie nevoie de studii superioare. Multe persoane au ales acest drum.
09.06.2023 | 09:24
Locul de munca la care poti primi 6000 de lei salariu fara sa ai facultate Multi romani practica deja aceasta meserie
Jobul la care veniturile ajung la 6.000 de lei fără să fie nevoie de studii superioare. Multe persoane au ales acest drum. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă la care poți primi 6.000 de lei salariu fără să ai facultate. Mulți români practică deja această meserie bănoasă care nu necesită neapărat un program fix. Totul depinde de implicarea fiecăruia.

Jobul la care veniturile ajung la 6.000 de lei fără să fie nevoie de studii superioare. Multe persoane au ales acest drum

Jobul la care veniturile depășesc 6.000 de lei fără să fie nevoie de studii superioare există și în țara noastră. Mai exact, este vorba de un loc de muncă pe care multe persoane le-au ales în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Concret, cei care lucrează ca șoferi de ride sharing se bucură de câștiguri lunare avantajoase, însă totul ține de devotamentul și timpul fiecăruia. Pe o platformă din Cluj-Napoca un șofer a explicat cum a ajuns să încaseze un venit uriaș.

Acesta a efectuat în luna mai 650 de curse, demonstrând că este o persoană muncitoare și foarte implicată în ceea ce face. Bărbatul susține că cea mai bună afacere de până acum este achiziționarea mașinii cu care lucrează.

ADVERTISEMENT

„Este momentul să facem un bilanț după o lună de muncă, în care am reușit să finalizez cele 650 de curse într-un interval de 31 de zile. Acum să calculăm câți bani pot câștiga într-o lună cu această mașină.

A fost cea mai bună afacere pe care am avut-o până acum. Am obținut în această lună 15.475 de lei, dar după deducerea de 950 de lei pentru campanii promoționale, am primit și 106 lei bacșiș.

ADVERTISEMENT

Am muncit 180 de ore în ultimele trei luni. Făcând calculele cu banii, iată cum stau lucrurile: am obținut 16.169 de lei, după deducerea de 35% (adică 5.659 de lei), mi-au rămas 10.510 lei”, a explicat șoferul din Cluj-Napoca, scrie gandul.ro.

Șoferii de ride sharing, plătiți foarte bine

Conducătorul auto a mai subliniat că a plătit o chirie de 85,71 de lei pe zi pentru mașina pe care o conduce la serviciu, adică 2.657 de lei pe lună. Chiar și așa arată că încasează venituri mai mari decât alte persoane.

Mai mult decât atât, bărbatul de pe platforma de ride sharing îi îndeamnă pe oameni să-și lase actualele locuri de muncă pentru care au învățat ani la rând și să încerce această meserie unde nu este nevoie de facultate.

ADVERTISEMENT
Tags:
Filofteia are de 10 ani o afacere cu un
Filofteia are de 10 ani o afacere cu un "produs-minune" care ajută la curățenie. Nu poluează şi nici nu costă enorm: "reţeta magică"
Un discurs de noaptea minții al unui șef din Ministerul Finanțelor
Un discurs de noaptea minții al unui șef din Ministerul Finanțelor
Fotbalistul de la care Dawa a primit mesaje jignitoare a fost demascat!
Fotbalistul de la care Dawa a primit mesaje jignitoare a fost demascat! "Nici nu știu ce să fac!"
Gino Iorgulescu, asalt total în procesul lui Mario Iorgulescu! Modul uluitor prin care...
Gino Iorgulescu, asalt total în procesul lui Mario Iorgulescu! Modul uluitor prin care încearcă să amâne pronunţarea definitivă
Mărturia unei românce care s-a întors în țară după 15 ani de lucrat...
Mărturia unei românce care s-a întors în țară după 15 ani de lucrat în străinătate. „Nimic nu avea nici gust, nici miros ca acasă” VIDEO
GEORGE SIMION SE DROGHEAZĂ?! Este anunțul momentului despre președintele AUR
GEORGE SIMION SE DROGHEAZĂ?! Este anunțul momentului despre președintele AUR
Influența lui e foarte puternică, iar DNA spune că „nu putea fi găsit”...
Influența lui e foarte puternică, iar DNA spune că „nu putea fi găsit” în mod normal. Cine e „Fantoma” din Mafia spitalelor
Kevin din 'American Pie', complet schimbat la aproape 25 de ani de la...
Kevin din 'American Pie', complet schimbat la aproape 25 de ani de la lansarea filmului. Îl recunoști?
Rețetă pentru un magiun de prune delicios. Micile ponturi de urmat
Rețetă pentru un magiun de prune delicios. Micile ponturi de urmat
Soțul ei își găsise amantă și a divorțat de ea, a angajat un...
Soțul ei își găsise amantă și a divorțat de ea, a angajat un avocat scump și casa i-a rămas lui. Dar când bărbatul a intrat în casă cu noua soție, au rămas șocați de ce le lăsase fosta stăpână. Ce făcuse femeia înșelată
Cătălin Bordea, agresat de un fan după un spectacol de stand-up. „Nu mi-a...
Cătălin Bordea, agresat de un fan după un spectacol de stand-up. „Nu mi-a plăcut deloc. Vreau să îmi dai banii înapoi pe bilet și pe benzină”
Cu cine s-a iubit Regina Maria în Peleș: 'Relația se consuma în faţa...
Cu cine s-a iubit Regina Maria în Peleș: 'Relația se consuma în faţa personalului palatului'