Life

Locul de muncă la care poți câștiga 700 de lei pe zi. Primești două mese pe zi și bani de chirie. Ce trebuie să faci ca să te angajezi

Locul de muncă la care poți câștiga 700 de lei pe zi, ai două mese și bani de chirie. Ce trebuie să faci pentru a te angaja.
21.04.2023 | 20:24
Locul de munca la care poti castiga 700 de lei pe zi Primesti doua mese pe zi si bani de chirie Ce trebuie sa faci ca sa te angajezi
Jobul la care poți câștiga 700 de lei pe zi. Sursa foto: Freepik/wirestock
ADVERTISEMENT

Locul de muncă la care poți câștiga 700 de lei pe zi și unde poți beneficia de alte avantaje, cum ar fi bani de chirie sau două mese pe zi. Angajatorul este din Norvegia.

Locul de muncă la care poți câștiga 700 de lei pe zi. Ce trebuie să faci pentru a te angaja

Un angajator norvegian pune la dispoziție mai multe locuri de muncă, iar oferta este una foarte bună pentru viitorii angajați. Aceștia pot câștiga 700 de lei pe zi și pot beneficia de bani pentru plata chiriei. Mai mult, se oferă și două mese pe zi.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, o companie din Norvegia scoate la concurs 70 de locuri de muncă pentru cei care sunt în căutarea unui job și își doresc un salariu mare.

Angajații primesc 18 euro pe oră, de mic dejun și prânz, dar și de suma de 3000 de euro pentru a-și plăti chiria. Dar ce trebuie să faci pentru a încasa această sumă la compania norvegiană?

ADVERTISEMENT

Personalul se ocupă de primirea, sacrificarea, procesarea și ambalarea crabului proaspăt care, ulterior, este vândut pe piețele internaționale. Angajatorul are o cerință pentru viitori candidați, și anume ca aceștia să cunoască limba engleză.

Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. În 8 ore de muncă, cei care lucrează la această fabrică pot câștiga 144 de euro. În timpul zilei de lucru, se oferă un voucher de 50 de coroane norvegiene pe zi. Astfel, angajații vor primi 4,30 de euro pe zi.

ADVERTISEMENT

Într-o săptămână, poți câștiga 720 de euro pentru cele 40 de ore de lucru, iar venitul lunar este de peste 2.800 de euro, în afră de cei 300 de euro pentru chirie și 20 de euro pe săptămână pentru a lua masa la cantina din fabrică, scrie a1.ro.

Cei care vor să aplice la acest job trebuie să știe că este pe bază de contract de muncă sezonier și se desfășoară în perioada iunie – noiembrie. Pentru a aplica pentru locurile de muncă disponibile în fabrică, cei interesați se pot adresa AJOFM sau pot accesa platforma EURES.

ADVERTISEMENT

Detalii despre jobul care îți poate aduce un venit de peste 2.800 de euro pe lună

“În medie, în judeţul Buzău pe sistemul EURES sunt în jur de 100-150 de locuri de muncă disponibile zilnic. În ultima perioadă au apărut locuri de muncă mai exotice, care se adresează unei anumite structuri profesionale, dar care nu trebuie să aibă o specialitate profesională.

Este vorba, de exemplu, de locuri de muncă în domeniul creşterii crabilor. La prima vedere par locuri de muncă specializate, dar nu este deloc aşa. Este vorba despre forţă de muncă necesară extracţiei acestor crabi din fermele de profil. Partea de inginerie piscicolă este ocupată de alte persoane.

Sunt locuri de muncă adresate lucrătorilor care au mai avut contact cu fermele piscicole din România şi sunt multe păstrăvării care funcţionează şi în judeţul Buzău, prin urmare nu este neapărat nevoie să ai experienţă în astfel de locuri pentru a putea aplica”, a explicat directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, scrie cancan.ro, care citează Agerpres.

ADVERTISEMENT
Tags: