Life

Locul de muncă plătit fabulos la care pot aplica și românii. Trebuie doar să știi să faci poze și n-ai nevoie de studii superioare

Românii au șansa să aplice la un loc de muncă plătit fabulos în străinătate. Nu se cere experiență și e de ajuns să știi să faci poze.
06.11.2023 | 19:05
Locul de munca platit fabulos la care pot aplica si romanii Trebuie doar sa stii sa faci poze si nai nevoie de studii superioare
Locul de muncă plătit bine la care pot aplica și românii. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O companie europeană ce oferă servicii de fotografie profesională pentru turiștii din hotelurile internaționale are pentru români o ofertă greu de refuzat. Aceasta face angajări pe postul de fotograf, iar locul de muncă este plătit bine și nu necesită experiență.

Locul de muncă plătit fabulos la care pot aplica și români

Cine își dorește să lucrezeze fotograf, dar și să locuiască într-o altă țară, cunoscând mai bine cultura și oamenii, are acum șansa să o facă pe bani mulți. Conform unui anunț publicat pe un site de specialitate, PhotoHotel, o companie europeană ce oferă servicii de fotografie profesională pentru turiștii din hotelurile internaționale caută oameni dispuși să locuiască 7 luni în Fuerteventura, Spania.

ADVERTISEMENT

Experiența pentru a te angaja ca și fotograf la acest loc de muncă nu este cerută. Este de ajuns să știi să faci poze, iar pregătirea îți este asigurată online sau la Brașov înainte de plecarea la destinație.

Salariul este fix, în euro, iar la acesta se adaugă bonusuri lunare din rezultatele de vânzări. Românii au un contract de muncă pe perioadă nedeterminată și mai multe beneficii.

ADVERTISEMENT

Persoana care se va angaja, va avea nu doar un loc de muncă stabil, dar și cazare și mâncare, asigurare de sănătate, transportul decontat, precum și oportunitatea de a munci și locui în locații exotice.

Ce trebuie să faci

Candidatul ideal pentru locul de muncă din Spania vorbește engleză la nivel conversațional, îi place să aibă un job dinamic, își dorește să se cunoască mai bine și să-și depășească limitele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, persoanele care își doesc să se angajeze trebuie să fie prietenoase, comunicative cu oamenii noi, căci sarcina lor va fi să realizeze fotografii oaspeților pe tot parcursul zilei.

Tot ele se vor ocupa și de programarea și organizarea ședințelor foto. Cine va fi fotograf la acest loc de muncă din Spania va prezenta, promova și vinde direct produsele / serviciile conform targetului stabilit și va ține legătura cu clienții.

ADVERTISEMENT

De asemenea, va întocmi și trimite rapoarte privind situația vânzărilor și reportajelor foto, va tipări fotografiile, va pregăti albumele și accesoriile și va participa la evenimentele organizate în cadrul hotelului.

ADVERTISEMENT
Tags: