Life

Locul de unde poți să-ți iei gratis lucruri pentru casă. Se dau birouri, paturi și electrocasnice fără niciun ban. Ce trebuie să faci

Locul din care îți poți lua gratuit obiecte pentru locuință. Poți găsi birouri, paturi și electrocasnice fără să scoți bani din buzunar.
20.04.2024 | 17:00
Locul de unde poti sati iei gratis lucruri pentru casa Se dau birouri paturi si electrocasnice fara niciun ban Ce trebuie sa faci
Locul din care îți poți lua gratuit obiecte pentru locuință. Poți găsi birouri, paturi și electrocasnice fără să scoți bani din buzunar. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Locul de unde poți să-ți iei gratis lucruri pentru casă. Se dau birouri, paturi și electrocasnice fără niciun ban. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de această oportunitate care este întâlnită tot mai des pe teritoriul țării noastre.

Locul din care îți poți lua gratuit obiecte pentru locuință. Poți găsi birouri, paturi și electrocasnice fără să scoți bani din buzunar

Locul din care îți poți lua gratuit obiecte pentru locuință. Poți găsi birouri, paturi și electrocasnice fără să scoți bani din buzunar. În ultima perioadă cetățenii români sunt tot mai darnici și deschiși la tot felul de donații.

ADVERTISEMENT

Mii de lucruri pot fi luate de tine acasă dacă dai o simplă căutare pe social media, unde există foarte multe grupuri și comunități de felul acesta. Cei care vor să scape de anumite lucruri pun anunțuri pe rețelele de socializare.

Aici sunt ”construite” adevărate centre de donații, mai ales în Capitală. Aproape fiecare sector în parte are un astfel de centru online de unde oamenii își pot lua fără niciun leu obiecte de mobilier în stare foarte bună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei interesați mai pot lua electrocasnice, haine sau încălțăminte pe care proprietarii nu le mai folosesc, dar nu vor să le arunce la coșul de gunoi. În felul acesta le donează celor mai puțini norocoși.

„Efectiv nu mai aveam nevoie de ea. Mai degrabă mă interesează să eliberez spaţiul. De fiecare dată când avem ceva care nu mai e de folos, dacă altă variantă nu este şi vrem să scăpăm de ele”, a spus un donator pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori lucrurile care se donează sunt în stare perfectă de funcționare, dar mai există și situații în care obiectele au nevoie de îmbunătățiri sau mici reparații. Pe de altă parte, cei interesați trebuie să știe că donatorii nu asigură transportul.

Mii de persoane ajutate de donațiile din social media

Mii de persoane au fost până acum ajutate de donațiile din social media având în vedere că sunt comunități foarte mari. Unul dintre aceste grupuri are mai bine de 65.000 de membri la Bucureşti, cererea de donații fiind una mare.

ADVERTISEMENT

„Cred că am avut peste 10.000 de persoane care au fost ajutate şi sperăm să avem cât mai multe. Marea majoritate a postărilor pe grupul nostru sunt cu mobilier, electrocasnice, sunt cele mai căutate.

Cererea este foarte mare de donaţii. Grupul a pornit din pandemie, din 2021 am văzut nevoia de implicare”, a spus Valentin Voicu, administrator grup donații, pentru sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT