Life

Restaurantul la care primești o sticlă de vin pe gratis. Trebuie să faci doar acest lucru

Există un restaurant unde poți să primești o sticlă de vin pe gratis. Trebuie însă să respecți o anumită regulă, destul de simplă.
16.04.2024 | 08:34
Restaurantul la care primesti o sticla de vin pe gratis Trebuie sa faci doar acest lucru
Restaurantul la care primești o sticlă de vin pe gratis. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un restaurant îți oferă posibilitatea să primești o sticlă de vin pe gratis. Ai de respectat o singură regulă, care la prima vedere pare ușoară. Pentru unii însă ar putea fi o problemă destul de mare.

Restaurantul la care primești o sticlă de vin pe gratis

Există o mulțime de restaurante din care putem alege când mergem într-o vacanță. Unele însă au decis să implementeze câteva măsuri destul de atractive pentru clienți. Exemplu este chiar locația despre care vorbim în continuare.

ADVERTISEMENT

Un restaurant din Italia le oferă clienților posibilitatea de a se bucura de vin gratuit. Cum poți să primești o sticlă de vin pe gratis dacă ajung aici? Ai de respectat o regulă banală și anume să renunți la telefonul mobil în timpul mesei.

Angelo Lella, proprietarul restaurantului Al Condominio, care a fost deschis recent în Verona, a luat o astfel de decizie. El speră să încurajeze clienții să socializeze, în loc să petreacă mare parte din timp pe telefoane.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a dorit să deschidă un restaurant diferit. Iar acest beneficiu ar putea fi destul de interesant pentru mulți. Angelo Lella consideră că în anumite situații tehnologia devine o problemă.

Pe de altă parte, dacă primești o sticlă de vin pe gratis, poate că vei fi încurajat să socializezi în loc să stai cu ochii în telefon. Sau cel puțin asta speră patronul odată cu noua sa idee.

ADVERTISEMENT

O mulțime de clienți au ales să renunțe la telefoanele mobile

“Am vrut să deschidem un restaurant care să fie diferit de celelalte. Aşa că am ales acest format. Clienţii pot alege să renunţe la tehnologie în timp ce se bucură de un moment de destindere împreună.

Tehnologia devine o problemă – nu este nevoie să te uiţi la telefon la fiecare cinci secunde, dar pentru mulţi oameni este ca un drog… În acest fel au ocazia să o lase deoparte şi să bea un vin bun”, a explicat proprietarul, conform The Guardian.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care ajung aici și vor să profite de această ofertă, vor fi nevoiți să își lase telefonul într-o cutie, la intrare. Fiecare persoană are propria cutie, cu o cheie. După ce chelnerul vede cheia, acesta o să servească sticla de vin.

În același timp, pe lângă că primești o sticlă de vin pe gratis, poți lăsa o recenzie în cutie despre întreaga experiență. Și se pare că cei care au ajuns până acum în restaurant au fost extrem de mulțumiți.

Pentru o sticlă de vin, spune patronul, peste 90% dintre clienți au decis să renunțe la telefoanele mobile. Iar priveliștea este una cu adevărat interesantă, având în vedere că mulți socializează și uită de tehnologie pentru puțin timp.

ADVERTISEMENT