News

Locul din Europa care oferă 30.000 de euro persoanelor care doresc să se mute acolo. Este înconjurat de plaje superbe, te simți ca-n vacanță tot timpul anului

Locul din Europa care le oferă 30.000 de euro celor care vor să se mute acolo. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.
31.10.2023 | 18:56
Locul din Europa care ofera 30000 de euro persoanelor care doresc sa se mute acolo Este inconjurat de plaje superbe te simti can vacanta tot timpul anului
Un loc superb din Europa le oferă 30.000 de euro celor care vor să se mute acolo. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde se află locul din Europa care le oferă 30.000 de euro celor care vor să se mute acolo. Sunt câteva condiții pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să locuiască aici.

Locul din Europa care oferă 30.000 de euro persoanelor care doresc să se mute acolo. Care sunt condițiile pentru a putea aplica

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te muți departe, într-un loc unde poți să te simți ca și cum ai fi mereu în vacanță? Acest vis ar putea deveni realitate pentru unele persoane, care pot primi bani pentru a trăi într-un astfel de loc.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre regiunea Calabria din Italia, care este înconjurată de plaje și peisaje de vis. Cei care sunt dornici să trăiască în acest loc pot primi o sumă mare de bani.  Populația din această zonă a scăzut, așa că autoritățile au venit cu o soluție convenabilă.

Cu toate acestea, nu toată lumea se poate muta în zona respectivă. Cei care vor să se stabilească în Calabria trebuie să îndeplinească niște condiții esențiale. De exemplu, există o limită de vârstă pentru persoanele care vor să se mute în zonă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei care aplică trebuie să aibă sub 40 de ani. De asemenea, viitorii locuitori trebuie să fie dispuși să se mute în 90 de zile în această regiune italiană.

Totodată, mai există și o a treia condiție. Cei care vor să înceapă o viață nouă în Calabria trebuie să vină cu o idee pentru a începe o afacere într-unul din satele din regiune. O altă variantă este ca aceștia să aibă un job undeva unde este mare nevoie de angajați.

ADVERTISEMENT

Banii se vor plăti în rate lunare de până puțin peste suma de 1.000 de euro, timp de trei ani. Există și varianta ca suma să fie plătită o singură dată, pentru a ajuta la finanțarea unei noi afaceri în zonă.

Ce afaceri poți începe în această regiune

Printre cele mai căutate afaceri de către consilierii regionali se numără magazinele, pensiunile, hotelurile și restaurantele, după cum informează The Sun. Cei care vor să se mute aici pot începe o afacere într-unul dintre aceste domenii.

ADVERTISEMENT

Proiectul este denumit “venit activ de rezidență”. Cererile urmează să fie deschise pentru cei interesați în săptămânile următoare. Pentru a finanța această idee, au fost rezervați aproximativ 700.000 de euro.

Autoritățile speră că acest proiect va încuraja mai multe persoane să se mute în zonă și să ajute la refacerea comunităților aflate în declin. În plus, ideile celor care ajung aici pot ajuta regiunea să capete un suflu nou.

ADVERTISEMENT
Tags: