Life

Cum arată, de fapt, orașul din Italia care îți dă bani să te muți acolo. Românii pot să primească până la 30 de mii euro

Ce aspect are localitatea italienească care oferă bani celor care se relochează. Oamenii pot încasa până la 30.000 de euro.
30.06.2023 | 16:06
Cum arata de fapt orasul din Italia care iti da bani sa te muti acolo Romanii pot sa primeasca pana la 30 de mii euro
Ce aspect are localitatea italienească care oferă bani celor care se relochează. Oamenii pot încasa până la 30.000 de euro. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum arată, de fapt, orașul din Italia care îți dă bani să te muți acolo. Românii pot să primească până la 30 de mii de euro. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care sunt interesați de acest lucru.

Ce aspect are localitatea italienească care oferă bani celor care se relochează. Oamenii pot încasa până la 30.000 de euro

Mantua, o localitate italinească cu un farmec aparte, oferă celor care se relochează o sumă importantă. Oamenii pot încasa până la 30.000 de euro dacă aleg să se mute în zona care are un aspect care te trimite imediat cu gândul la vacanță.

ADVERTISEMENT

Orașul a fost în epoca Renașterii capitala înfloritoare a unui ducat și se distingea încă de atunci prin mediul său artistic și cultural. În prezent, autoritățile au anunțat că vor să îl repopuleze prin oferirea unor subvenții.

Banii aceștia îi vor ajuta pe cei interesați de oferă să plătească chiria. În plus, orașul situat la numai două ore de Lacul Garda, le dă noilor rezidenți 150 de euro pentru a popula regiunea care are un mare potențial.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, consiliul local a alocat aproximativ 400.000 de euro pentru a acorda subvenții unui număr de 100 de noi locuitori care doresc să se mute în Mantua. Singura condiție este semnarea unui contract pentru o perioadă de minim un an.

De asemenea, ajutorul financiar este disponibil atât pentru persoanele singure, cât și pentru familiile care vor să se stabilească în Italia. E posibil ca autoritățile să ia în calcul oamenii cu venituri lunare între 1.200 și 1.500 de euro.

ADVERTISEMENT
Mantua, oraș din Italia
Mantua, orașul din Italia care oferă bani să te muți acolo. Sursa foto: Pinterest.com. Colaj: Fanatik

Mantua, orașul care oferă bani pentru chirie

„Trebuie să creștem populația rezidentă în următorii câțiva ani, crescând numărul de oameni care muncesc și produc venituri pentru a permite municipalității să gestioneze cheltuielile publice de bunăstare”, a declarat primarul orașului Mattia Palazzi pentru Euronews, conform The Mayor.

Orașul care oferă bani oamenilor pentru chirie are în prezent un total de 50.000 de locuitori. Edilul localității din Italia susține că în perioada următoare companiile de logistică vor deschide multe sedii și automat, oamenii pot găsi noi locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

Primarul din Mantua, Mattia Palazzi, vrea să atragă câți mai mulți tineri pentru a ocupa respectivele posturi potențiale. Decizia de a repopula zona a fost luată din cauza natalității tot mai scăzute din ultimii ani.

ADVERTISEMENT
Tags: